Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η πτώση δένδρου στην εθνική οδό, σήμανε συναγερμό στις αρχές - φώτο


Συναγερμός σήμανε χθες, περί τις 21:30, όταν η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας ενημερώθηκε για τη πτώση ενός δένδρου, πεύκου επί της Ε.Ο.Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στο ύψος της ανηφόρας της Καστροσυκιάς.

Στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας για μιάμιση περίπου ώρα βρέθηκαν αστυνομικοί της τροχαίας έως ότου άντρες της Πυροσβεστικής απομακρύνουν το δένδρο από το οδόστρωμα. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν κατά τη πτώση του δένδρου, στο σημείο βρίσκονταν κάποιο διερχόμενο όχημα. Προφανώς, η εξέλιξη θα ήταν δυσάρεστη. 

Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, εξαιτίας της πτώσης του δένδρου, στο σημείο υπήρξε και μια εκτροπή οχήματος, ό οδηγός του οποίου έκανε ελιγμό στην προσπάθεια του να το αποφύγει και ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές. 

Για αυτό λοιπόν επιτακτική ανάγκη και επειδή στο σημείο υπάρχουν αρκετά τέτοια δένδρα, το αρμόδιο τμήμα (περιβάλλοντος και πρασίνου) να προβεί σε ελέγχους, προκειμένου να περιοριστεί η επανάληψη του χθεσινού συμβάντος, διότι δεν μιλάμε για κάποιο επαρχιακό δίκτυο αλλά για εθνική οδό, όπου η κίνηση των οχημάτων είναι ιδιαιτέρως αυξημένη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου