Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 28, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η ανακοίνωση ενός ακόμη πρώην Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για τις κλήσεις

΅

Συνέχεια στο θέμα με τις κλήσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, δίνει ένας ακόμη πρώην πρόεδρος του οργανισμού, αυτή τη φορά ο κ.Ευάγγελος Συγκούνας, έπειτα τις ανακοινώσεις δύο άλλων πρώην Προέδρων, κας.Καζάκου και κ.Κατσαούνου, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Η ανακοίνωση του κ.Συγκούνα αναφέρει τα εξής:
Σχετικά με το θέμα των κλήσεων από παραβάσεις στην χερσαία ζώνη λιμένα θα ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου για τις δηλώσεις του κ. Δημάρχου Πρέβεζας κ. Γεωργάκου. Δηλώσεις οι οποίες από την μια μπορώ να υποθέσω πως καταδεικνύουν άγνοια για το θέμα και η άγνοια σε τέτοιες θέσεις ευθύνης είναι ανεπίτρεπτη και επικίνδυνη, είτε ότι ο κ. Δήμαρχος προσπαθεί να μεταθέσει ότι δυσάρεστο βρίσκει σε πρόσωπα τα οποία διοίκησαν στο παρελθόν το ΔΛΤ Πρέβεζας, θέλοντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του για το αυτονόητο: την προάσπιση των συμφερόντων του Δημοσίου για την οποία ορκίστηκε ενώπιον Θεού.
Αναφορικά με την ουσία του θέματος είναι γνωστά ήδη από τις εκτενείς αναφορές στο θέμα των κ. Κατσαούνου και της κας Καζάκου. Όλοι «υποχρεωθήκαμε» κατά την θητεία μας να αποστείλουμε παραβάσεις και να γίνουμε «δυσάρεστοι» αλλά κανείς δεν τα έριξε στον άλλον για τον απλούστατο λόγο ότι πρόκειται για καθαρά υπηρεσιακό θέμα και επαφίεται στην συνέχεια της δημόσιας διοίκησης καθώς και την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος.
Φυσικά δεν θα ήθελα να πιστέψω επίσης ότι ο κ. Δήμαρχος μας κατηγορεί έμμεσα ή άμεσα για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων μας, και εάν όντως ισχύει θα ήταν φρόνιμο να ανασκευάσει και να ανακαλέσει άμεσα.
Και διερωτώμαι πως για θέματα ευχάριστα δηλαδή όπως για παράδειγμα το θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού υπάρχει η «συνέχεια» της δημόσιας διοίκησης , ενώ για άλλα λιγότερο ευχάριστα ή και δυσάρεστα η δημόσια διοίκηση σταματά πάντα στους προηγούμενους;;

Με εκτίμηση
Βαγγέλης Συγκούνας
Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου