Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Νόβας


Έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή ο γνωστός καρδιολόγος Ιωάννης Νόβας. Ο κ.Νόβας το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για τη ζωή όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε. 

Να θυμίσουμε πως λόγοι υγείας, τον είχαν οδηγήσει τον Μάρτιο  του 2018 να παραιτηθεί από το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας στο οποίο με τις αναλύσεις των θεμάτων αλλά και τις καίριες παρεμβάσεις του, είχε οδηγήσει πολλές φορές το δημοτικό συμβούλιο στην πολυδιάστατη ματιά των ζητημάτων προς συζήτηση.



Γνωστός στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο για τον επιστημονικό αλλά και το κοινωνικό του έργο, μέσα από την ιδιότητα του γιατρού και του Διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Πρέβεζας είχε βοηθήσει πλήθος ανθρώπων - ασθενών. 

Ένας μαχητικός και με ιδεολογία άνθρωπος, γνωστός για τη δράση του μέσα από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας το οποίο υπηρέτησε μέχρι τέλους. Ένας άνθρωπος ο οποίος πάντοτε κοιτούσε το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων...

Το PrevezaBest,  εκφράζει τη λύπη του γι' αυτή την εξέλιξη καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, διότι μιλάμε για έναν εξαίρετο άνθρωπο, ο οποίος κοσμούσε με την παρουσία του την κοινωνία της Πρέβεζας, η οποία από σήμερα είναι φτωχότερη. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου