Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 01, 2019

Με διεκδικήσεις το Επιμελητήριο Πρέβεζας στη συνεδρίαση των Επιμελητηρίων της Ηπείρου

Με γνώση και ομαδικότητα προς συμφέρον της τοπικής κοινωνίας

Η διεύρυνση της συνεργασίας με την αυτοδιοίκηση και τους θεσμικούς φορείς της Ηπείρου αποτελεί κυρίαρχο στόχο για τα  τέσσερα επιμελητήρια της Ηπείρου που συναντήθηκαν στα Ιωάννινα εχθές 31 Οκτωβρίου στα πλαίσια του εσωτερικού τους οργάνου.


Στην συνεδρίαση μεταξύ άλλων, συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κος Τ. Αλμπάνης, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κος Ζωνίδης και ο Γενικός Διευθυντής της κος Β. Τσουκανέλης και εκπρόσωποι του Α’ Βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων. Ο πρόεδρος του επιμελητήριου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση αναφέρθηκε στα κοινά θέματα των σχέσεων των επιμελητηρίων με την περιφέρεια όπως των εκθέσεων της αγροδιατροφικής σύμπραξης και των προγραμμάτων της Περιφέρειας που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο. 


Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Πρέβεζας και συγκεκριμένα οι κύριοι Γ. Γιολδάσης, Α. Γκούμας και Μ. Μικρούλης οι οποίοι από την πλευρά τους κατά την τοποθέτησή τους αναφέρθηκαν στις παθογένειες των περιοχών τους και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι ως επιμελητήριο Πρέβεζας θα στηρίξουμε με μια σειρά δράσεων τους Πρεβεζάνους επιχειρηματίες καθώς επιθυμούμε μια επιχειρηματικότητα φιλόδοξη, εξωστρεφή και ακμαία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου