Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Στράτος Ιωάννου για το Προσφυγικό, το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα, τη νέα είσοδο της πόλης, για τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό και για τον Τουρισμό - ηχητικό


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στη 1 μ.μ. από το Ράδιο Πρέβεζα, μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας και Υπεύθυνος για θέματα Τουρισμού της Ηπείρου, κ.Στράτος Ιωάννου. 

Βασικός λόγος που καλέσαμε τον κ.Ιωάννου στην εκπομπή ήταν προκειμένου να μας δώσει ο ίδιος, ως καθ'ύλην αρμόδιος απαντήσεις για μια σειρά ζητημάτων κομβικής σημασίας για τον τόπο αλλά και να μας ενημερώσει για θέματα της επικαιρότητας. 

Ειδικότερα, η συνέντευξη ξεκίνησε με το Προσφυγικό ζήτημα, ακολούθησε το το 4ο Πανελλήνιο συνέδριο Θρησκευτικού Τουρισμού που έλαβε χώρα στην Ήπειρο, για το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα - Διοικητήριο, για την νέα είσοδο της πόλης, παράκαμψη Αρχαίας Νικόπολης, για την σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό, ενώ, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με το κεφάλαιο του Τουρισμού.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου