Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε τι εξυπηρετεί η πρόσληψη ειδικού συμβούλου, τι στιγμή που υπάρχει άλλο άτομο με τις ίδιες αρμοδιότητες ;;;


To PrevezaBest,  μακριά από εξαρτήσεις και πληρωμένες - εκ του νόμου βεβαίως - καταχωρήσεις, και δίχως να αποτελεί το "άτυπο γραφείο τύπου κανενός...." πόσο μάλλον...κύκλων της δημοτικής αρχής, θέτουμε σήμερα κυρίως προς σκέψη, ένα ερώτημα τόσο προς τον Πρεβεζάνικο λαό, όσο βεβαίως στους αναγνώστες μας, τους οποίους, ακόμα και αυτούς που μας ασκούν κρητική - και καλά κάνουν γιατί έτσι πρέπει - τους θεωρούμε φίλους μας. 

Σε συνεχεία του χθεσινού δημοσιεύματος του PrevezaBest, δεσμεύτηκα να επανέλθω, δείτε σχετικά Ειδικό σύμβουλο σε θέματα εθελοντισμού θα προσλάβει ο ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος - νέα φωτογραφική πρόσληψη

Έτσι, όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, και μέσα από το Διαύγεια, ο Δήμαρχος, θα προσλάβει κατά τη κρίση του άτομο που θα είναι υπεύθυνος να παρέχει υπηρεσίες σε θέματα εθελοντισμού και σε θέματα προαγωγής του αθλητισμού στη νέα γενιά και γενικότερα μαζικού αθλητισμού. 

Βεβαίως, όλοι γνωρίζουμε ποιο είναι αυτό το άτομο, το οποίο έχει πιάσει "δουλειά" από την πρώτη κιόλας μέρα που ο κ.Γεωργάκος ανέλαβε τα ηνία του δημαρχείου και πιο είναι ακριβώς έως σήμερα το αντικείμενο "εργασίας" της...

Αντικείμενο λοιπόν έχει, απλά να βάζει σε σειρά τους ψηφοφόρους του δημάρχου που σε καθημερινή βάση θέλουν να του πουν μια "καλημέρα" στο γραφείο του. 

Προσωπικά, δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα για την μελλοντική πρόσληψη αυτή της ειδικής συμβούλου του δημάρχου, αν δεν πληρώνονταν από τον Πρεβεζάνικο λαό, τι στιγμή που μάλιστα, με τα ίδια ακριβώς καθήκοντα, όπως περιγράφονται στο Διαύγεια που απαιτούνται, δεν υπήρχε άλλο άτομο.

Κι όμως υπάρχει και ειναι ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, Δημήτρης Καραμανίδης και ο οποίος έχει οριστεί Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα, Αθλητισμού, Εθελοντισμού κτλ.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Καραμανίδης, στα θέματα αθλητισμού, έχει πιάσει δουλειά, δίνοντας λύσεις σε σημαντικά ζητήματα που ταλάνιζαν αθλητικούς χώρους, όπως για παράδειγμα, τα αποδυτήρια του σταδίου της πόλης, του σταδίου τα Καναλίου, του Αγίου Θωμά, και γενικότερα επιδεικνύει δράσεις με μια σειρά παρεμβάσεων σε όλο το εύρος του Δήμου, όπως επίσης και για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας, όπου ήδη κάνει προγραμματισμό για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιπλέον, σχετικό με το θέμα του εθελοντισμού, με πρωτοβουλία του Δημήτρη Καραμανίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τη δημιουργία εθελοντικού δικτύου στον Δήμο Πρέβεζας, δείτε σχετικά, ΕΔΩ

Εκ του αποτελέσματος, και βάση των παραπάνω, κρίνεται πως για θέματα αθλητισμού και εθελοντισμού, όχι μόνο ήδη υπάρχει αυτό το άτομο, το οποίο για την ώρα, "τρέχει" πολλά ζητήματα, δεν χρειάζεται να ξοδευτούν επιπλέον χρήματα του Πρεβεζάνικου λαού, για μια φωτογραφική πρόσληψη που κατά το τυπικό μέρος θα έχει το ίδιο αντικείμενο εργασίας με τα καθήκοντα που έχουν οριστεί στον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού και εθελοντισμού, Δημήτριο Καραμανίδη....

Τα συμπεράσματα και τα παραπάνω προς γνώση και προβληματισμό..

Τέλος, σύμφωνα με "κύκλους" που βρίσκονται πλησίον του κ.Γεωργάκου, βλέποντας αυτά και αυτά, έχουν ήδη πάρει αποστάσεις....και σημειώνουν πως η τετραετία δεν αργεί να περάσει...!!

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου