Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ειδικό σύμβουλο σε θέματα εθελοντισμού θα προσλάβει ο ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος - νέα φωτογραφική πρόσληψη


Την ανάγκη πλήρωσης της παρακάτω θέσης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου όπως προβλέπεται σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις, ο οποίος θα επικουρεί τον Δήμαρχο στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του και γενικότερα του έργου του και συγκεκριμένα:


Μία (1) θέση ειδικού συμβούλου του Δημάρχου που θα είναι υπεύθυνος να παρέχει υπηρεσίες σε θέματα εθελοντισμού και σε θέματα προαγωγής του αθλητισμού στη νέα γενιά και γενικότερα μαζικού αθλητισμού. 

Α. Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στην παρ. 3 του άρθρου 163 του ν.3584/2007 
Β. Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής συναφές με το αντικείμενο της απασχόλησης 
Γ. Εμπειρία στην οργάνωση γραφείου και συγκεκριμένα στη διοικητική και γραμματειακή υποστήριξη. Δ. Εμπειρία σε θέματα εθελοντισμού και σε θέματα προαγωγής του αθλητισμού στη νέα γενιά και γενικότερα μαζικού αθλητισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν μαζί με την αίτησή τους : 
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. 
2. Αντίγραφα των τίτλων σπουδών 
3. Έγγραφα που να πιστοποιούν την αντίστοιχη εμπειρία όπως ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία 
4. Υπεύθυνη δήλωση με την οποία να δηλώνουν ότι έχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού και σε περίπτωση επιλογής τους θα πρoσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα από την παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού. 
5. Βιογραφικό Σημείωμα και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που τεκμηριώνει την επαγγελματική του εμπειρία. 
6. Οποιαδήποτε κατά την κρίση τους επιπλέον δικαιολογητικά 

Η πλήρωση της θέσης του ειδικού συμβούλου θα διενεργηθεί με απόφαση του Δημάρχου, ο οποίος και θα προσλάβει το πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση. 

Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο Πρέβεζας (Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοτικής Κατάστασης και Διοικητικής Μέριμνας Αρμόδια κ. Αδάμου τηλ. 268236060633) μέσα σε προθεσμία τριών ημερών από την επόμενη μέρα της δημοσίευσης της παρούσας. Η παρούσα θα δημοσιευθεί σε μία Τοπική Εφημερίδα του Νομού, στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου με πρακτικό ανάρτησης και στη Διαύγειά. 

Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος

Τα παραπάνω είναι αναρτημένα στο Διαύγεια, πρόκειται για μία ακόμη φωτογραφική πρόσληψη του δημάρχου, όπως βεβαίως και οι προηγούμενες δύο, μια του επικοινωνιολόγου, δεξί χέρι του δημάρχου στον προεκλογικό αγώνα, και η άλλη θέση αυτή του πληροφορικάριου. 

Ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, στη γραμμή Μητσοτάκη, τακτοποιώντας φίλους, συγγενείς κλτ, λειτουργεί νομότυπα .

Βεβαίως, μιας και είμαστε στην εποχή του μάρκετινγκ, μπορούμε να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα της πρόσληψης επικοινωνιολόγου, διότι περί αυτού πρόκειται αλλά και ενός ατόμου με γνώσεις στην πληροφορική. 

Το να προσληφθεί όμως κάποιος ως ειδικός σύμβουλος για θέματα εθελοντισμού, αυτό θεωρώ πως μας ξεπερνάει όλους....αλλά είπαμε,  πρόκειται για καθαρά φωτογραφικές προσλήψεις...!

Ενώ, ο Δήμαρχος κ.Γεωργάκος, στα πλαίσια της εξωστρέφειας (;) αλλά και του εμπλουτισμού γνώσεων, βρίσκεται στην Γερμανία. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν τα ταξίδια που ήδη έχει κάνει ο νέος δήμαρχος με την ανάληψη της δημαρχίας. 

Τουλάχιστον μέσα από τα ταξίδια αυτά, ας βγει κάποιο θετικό για τον Δήμο για να μην είναι μονάχα για την φωτογραφία και το δελτίο τύπου που μέχρι στιγμής από τις επαφές του δημάρχου, αρκείται σε γενικότητες....

ΥΓ: Πλάκα θα έχει να απαντήσει - κατόπιν εντολής - το "άτυπο γραφείο τύπου" με μεγάλη προθυμία βεβαίως και για λογαριασμό κύκλων...της δημοτικής αρχής !

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Θα επανέλθω..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου