Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 12, 2019

Σχόλια επί της παρουσίας του Δήμου Πρέβεζας στη φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Εκθεσης PHILOXENIA


Σχόλια επί της παρουσίας του Δήμου Πρέβεζας στη φετινή διοργάνωση της Διεθνούς Εκθεσης PHILOXENIA

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, εκπροσωπήθηκε η Π.Ε. Πρέβεζας, όπως άλλωστε όλες οι Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου και κανένας δήμος από μόνος του. 

Οφείλουμε βεβαίως ν' αναφέρουμε πως στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου υπήρχαν φυλλάδια των δήμων (της Ηπείρου), μεταξύ αυτών και του Δήμου Πρέβεζας...μιλάμε μόνο για απλά φυλλάδια και όσοι έχουν πάει σε παρόμοιες εκθέσεις, αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό.  

Στο δελτίο τύπου ο Δήμος Πρέβεζας, επί της παρουσίας του στην τουριστική έκθεση, μεταξύ άλλων αναφέρει πως  "Ο Δήμος συμμετείχε στο κορυφαίο για τη χώρα μας τουριστικό γεγονός με δικό του stand επιφάνειας 12 τ.μ που προσφέρθηκε από το Ελληνοσερβικό Επιμελητήριο. 

Επί του παραπάνω και όπως πληροφορηθήκαμε από επισκέπτες της έκθεσης, το σταντ του δήμου Πρέβεζας δεν ήταν καλά προετοιμασμένο, ήταν αυτό που λέμε της τελευταίας στιγμής και όπως μας μεταφέρθηκε στην σπουδαία αυτή τουριστική έκθεση, κατά κάποιον τρόπο έδειχνε πρόχειρο.

Σε αυτές τις εκθέσεις οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές, καλό θα ήταν πρώτα να γίνονται οι απαραίτητες προεργασίες, Master Plan, προκειμένου να έχουμε την απαραίτητη αξιοπρεπή παρουσία για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε επισκέπτες και για να μη φαινόμαστε ο φτωχός συγγενής, όπως  χαρακτηριστικά μας μετέφεραν.

Όσον αφορά τις γνωστές B2B συναντήσεις που αναφέρει το δελτίο τύπου του δήμου, δείτε σχετικά ΕΔΩ , όπως πληροφορηθήκαμε δεν είχαν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επί τούτου, προφανώς θα αναμένουμε τα όποια αποτελέσματα επί των συναντήσεων αυτών και οι οποίες (συναντήσεις) δεν γνωρίζουμε αν ήταν προγραμματισμένες εκ των προτέρων ή όχι...

Τέλος, και προς πληροφόρηση των αναγνωστών μας, ν'αναφέρουμε  πως στην εν λόγο έκθεση υ
πήρχαν περίπτερα δήμων, μεγαλύτερα από αυτό της περιφέρειας Ηπείρου, με καλαίσθητες νεαρές κοπέλες κάνοντας τις δημόσιες σχέσεις...και ο δήμος Πρέβεζας, κάνει λόγο πως για πρώτη φορά, έγινε τριπλή παρουσία του δήμου στην Philoxenia....με ένα σταντ 12 τμ !!

Χρήστος Ανεμοζάλης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου