Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 02, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκλειστικό - Την τιμωρία των υπευθύνων ζητά η οικογένεια του άτυχου Σόνι



Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το συνταρακτικό γεγονός που διαδραματίστηκε στην περιοχή της Άρτας και συγκλόνισε την κοινωνία της Πρέβεζας.


Όπως είχατε ενημερωθεί από σχετικά δημοσιεύματα του PrevezaBest πριν από δύο περίπου μήνες στον εκθεσιακό χώρο της Άρτας (παζάρι), ο 27χρονος Σόνι, ένα πολύ αγαπητό παιδί της Πρέβεζας, έπεσε θύμα μιας απρόκλητης και βίαιης επίθεσης από 4 άτομα, οι οποίοι έστησαν ενέδρα και τον τραυμάτισαν βαρύτατα.

Ο Σόνι νοσηλεύτηκε για μία βδομάδα στο νοσοκομείο της Άρτας και ενώ όλοι πίστευαν κατόπιν διαβεβαιώσεων των επιβλεπόντων ιατρών ότι όλα θα εξελίσσονταν καλά και θα επέστρεφε υγιής στο σπίτι του τελικά έπεσε σε κώμα, διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων "ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ", όπου και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ για 10 ημέρες και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή. 

Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι μια απλή βόλτα θα έπαιρνε αυτή τη δραματική τροπή. 

Τα ερωτήματα είναι πολλά και αμείλικτα. 

Ποίοι και γιατί έστησαν ενέδρα και χτύπησαν τον Σόνι; 

Τι μεσολάβησε μέχρι το θάνατό του; 

Ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που δέχθηκε και αν ναι γιατί δεν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση; 

Γιατί παρέμεινε απλώς σε θάλαμο της κλινικής χωρίς καμία απολύτως θεραπευτική αγωγή; σύμφωνα με την οικογένειά του 

Γιατί δεν διακομίσθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων; 

Τι ήταν αυτό που τελικά του στοίχισε τη ζωή του; 

Πως είναι δυνατόν ενώ οι γιατροί διαβεβαίωναν την οικογένειά του (σύμφωνα με  την οικογένεια του Σόνι) ότι όλα ήταν καλά, αυτός εν τέλει να χάσει τη ζωή του; 

Ο αγαπητός σε όλους Σόνι έφυγε και άφησε πίσω του ένα μεγάλο γιατί!!! Γιατί η πόλη της Πρέβεζας να θρηνεί ένα ακόμη νέο παιδί που χάθηκε άδικα; 

Οι συγγενείς του Σόνι είναι συντετριμμένοι από την ανείπωτη αυτή τραγωδία και ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όσους ευθύνονται για τον χαμό του παιδιού τους. 

Ήδη την Παρασκευή 29/11 η αδερφή του Σόνι, Εύα, συνοδευόμενη από τον Δικηγόρο της οικογένειας κ. Βασίλειο Γιάπρο κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας. 

Σε δηλώσεις της προς το PrevezaBest αναφέρθηκε σε εγκληματικά λάθη, πράξεις και παραλείψεις που στοίχισαν τη ζωή του Σόνι και δήλωσε ότι η οικογένεια θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου