Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2019

Συμπλοκές μεταξύ παιχτών στον αγώνα ΠΑΣ Πρέβεζα - ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου - Δύο παίχτες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο


Άσχημη τροπή, ειδικά έπειτα το σφύριγμα λήξης του διαιτητή, πήρε ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΣ Πρέβεζα και του Αχέροντα Καναλακίου, σήμερα στο στάδιο της Πρέβεζας για τη 12η αγωνιστική του  4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Μετά το τέλος του αγώνα, παίχτες των δυο ομάδων συνεπλάκησαν μεταξύ τους σώμα με σώμα, ενώ, τόσο οι αστυνομικές δυνάμεις όσο και άλλοι συμπαίχτες των εμπλεκόμενων παιχτών προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 




Μάλιστα, δύο  παίχτες, ένας από την κάθε ομάδα, μεταφέρθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Πρέβεζας για τις πρώτες βοήθειες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίχτης του ΠΑΣ Πρέβεζα ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε, ενώ, συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον παίχτη του Αχέροντα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 





Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό μέρος, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 2-2 με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 14' ο Φερεντίνος άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, στο 34 ο Παπαδόπουλος κατάφερε και διπλασίασε τα τέρματα, σε 2-0, ενώ, πέντε λεπτά περίπου αργότερα η φιλοξενούμενη ομάδα σκόραρε και έτσι έγινε το 2-1,σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. 







Στην επανάληψη, στο 50 περίπου ο ΠΑΣ Πρέβεζα, έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής. Στο 75' ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ισοφάρισε σε 2-2, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου