Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διοικητές Νοσοκομείων...(Συνέχεια) !


Σε προηγούμενο σχετικό άρθρο μας (δείτε ΕΔΩ), ασχοληθήκαμε με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Άρτας και νέο Διοικητή του Νοσοκομείου μας, ο οποίος στο συνέδριο της ΝΔ, καθόταν μπροστά- μπροστά χτυπώντας παλαμάκια.

Να όμως που ο φωτογραφικός φακός του PrevezaBest, ανακάλυψε και στην Πρέβεζα, ένα ακόμη δίδυμο πρώην διοικητών Νοσοκομείων, πρώην στελέχη κομμάτων, που καθόταν κι αυτοί μπροστά-μπροστά και δίπλα στο Βουλευτή κ. Μπάρκα, στην προχθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές τον κ. Τσακαλώτο και την κ. Ξενογιαννακοπούλου, δείτε σχετικά ΕΔΩ

Πρόκειται για τον οδοντίατρο κ. Βησσαρίων Μίχα, μέχρι πρόσφατα διοικητή νοσοκομείου Λευκάδας και τον επίσης οδοντίατρο και πρώην διοικητή νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Δημήτριο Τσούτση. 

Για όσους δεν θυμούνται ο κ. Τσούτσης, υπήρξε γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας και αμέσως μετά το 2010 ορίστηκε διοικητής του Νοσοκομείου μας, όταν Υπουργός Υγείας ήταν η κ. Ξενογιαννακοπούλου, την οποία και δικαίως χειροκρότησε στην προχθεσινή εκδήλωση…

Τα γράφουμε αυτά γιατί "δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου" και δεν είναι μόνο η ΝΔ, που βάζει διοικητές τα κομματικά της στελέχη ….

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου