Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δύο διαφορετικές υποθέσεις απόπειρας βιασμού απασχόλησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρέβεζας


Το ΜΟΔ Πρέβεζας απασχόλησαν σήμερα δύο υποθέσεις κατηγορίας απόπειρας βιασμού, η πρώτη υπόθεση έλαβε χώρα στην Άρτα, ενώ η δεύτερη υπόθεση στα Γιάννενα.


Στη πρώτη υπόθεση, κατηγορούμενος ήταν ένας κάτοικος Άρτας που κατηγορήθηκε για βιασμό και επικίνδυνη σωματική βλάβη μιας ενήλικης κοπέλας. 

Μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, το Δικαστήριο δέχθηκε τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι κατά την τέλεση της πράξης, ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση τέτοιας ψυχικής διαταραχής που δεν αντιλαμβάνονταν το άδικο των πράξεων του και τον κήρυξε αθώο των κατηγοριών, πλην όμως διέταξε τον εγκλεισμό του σε δημόσια ψυχιατρική κλινική για ένα (1) έτος. 


Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κατηγορούμενου Κωνσταντίνος Τράμπας, εξέφρασε από την αρχή της διαδικαδιας τη συμπάθεια του στο θύμα, τόνισε δε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αφορούσε καθαρά σε νομικό θέμα.

Στη δεύτερη υπόθεση, τον κατηγορούμενο βαραίνουν οι κατηγορίες τόσο της απόπειρας βιασμού όσο και αυτής της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μάλιστα, σαν μάρτυρες κατηγορίας, σήμερα στα δικαστήρια της Πρέβεζας, βρέθηκαν αρκετές νεαρές γυναίκες από τα Γιάννενα, οι οποίες όμως ζήτησαν την αναβολή της υπόθεσης, λόγω ότι ο συνήγορος πολιτικής αγωγής δεν μπόρεσε να παραστεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει τις πράξεις του. 

Τέλος ν'αναφέρουμε πως στο πλευρό των νεαρών γυναικών από τα Γιάννενα, βρέθηκε και συλλογικότητα τα μέλη της οποίας διαμαρτυρήθηκαν για τους βιαστές, τοποθετώντας πανό και πετώντας κρικάκια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου