Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 09, 2020

«Πενταπλή» ενίσχυση για ΠΑΣ Πρέβεζα


Με 5 νέα πρόσωπα στην σύνθεση της θα συνεχίσει στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Γ Εθνικής η ομάδα μας.

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους Γεώργιο Καρακούτη, Αλέξανδρο Βασάρα, Κουτσουμπέλη Ιωάννη, Γιώργο Ντοματά και Δημήτρη Κωτσοβό.
Η γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές:
Καρακούτης Γεώργιος
0 22χρονος επιθετικός  έχει φορέσει τη φανέλα του Πανσερραϊκού, του Απόλλωνα Παραλιμνίου, του Ηρακλή και του Εδεσσαϊκού. Επί τρία χρόνια (2013-2015) φόρεσε και το εθνόσημο έχοντας συμμετοχές στην Εθνική Παίδων και Νέων.
Βασάρας Αλέξανδρος
Ο 21χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Βέροιας και της Παναχαϊκής, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Διαγόρα Βραχναίικων και του Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Κουτσουμπέλας Ιωάννης
Ο 19χρονος που αγωνίζεται σαν δεξί-αριστερό μπακ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΣ Ελλάς Βέλου, από τον Α.Ο Ζευγολατιού, τον Αήττητο Σπάτων, τον Ατρόμητο και την ΠΑΕ Αιγάλεω.
Ντοματάς Γεώργιος
Ο 18χρονος σέντερ-φορ έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα και έχει φορέσει τη φανέλα της Α.Ε Πρέβεζας.
Κωτσοβός Δημήτρης
Ο 21χρονος κεντρικός μέσος έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Μακρυχωρίου, Παναργειακό, Διάνα Ηλιούπολης, Αγίους Αναργύρους, Ιλυσιακό, ΑΟ Γλυφάδας και Πανιώνιο U17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου