Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιανουαρίου 31, 2020

Πρόγραμμα δράσης του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας



Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας με μια σειρά θέματα που απασχολούν τους εμπόρους και τους αυταπασχολούμενους της πόλης μας και όχι μόνο.


H συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις εξελίξεις που υπάρχουν στο Ασφαλιστικό, στο φορολογικό, στην προσπάθεια κατάργησης της κυριακάτικης αργίας, για τους μειωμένους τζίρους και την «κίνηση στην αγορά», ακόμη και για τις εξελίξεις και στα διεθνή θέματα που επηρεάζουν και την χώρα μας.

Το Δ.Σ. κατέληξε σε μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις για το επόμενο διάστημα με στόχο την ενημέρωση των συναδέλφων και την αγωνιστική συμμετοχή τους στις γραμμές του Συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα:


  • Για το ασφαλιστικό: να πραγματοποιηθεί σύσκεψη - συζήτηση για τις εξελίξεις και τη νέα επίθεση που φέρνει η κυβέρνηση. Αποτελεί βασικό ζήτημα επιβίωσης των αυταπασχολουμένων όχι μόνο το ύψος των εισφορών αλλά συνολικά ο κοινωνικός χαρακτήρας της ασφάλισης. Σύντομα θα κυκλοφορήσει αναλυτική ανακοίνωση του Συλλόγου. Ήδη η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων ΒΔ Ελλάδας έχει κυκλοφορήσει σχετική ανακοίνωση και καλεί σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις και συμμετοχή στην Απεργία όταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή.

  • Για την κυριακάτικη αργία: Η εφαρμογή της απόφασης της Αντιπεριφέρειας  που βασίζεται στους νόμους  για το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου και η απόφαση της επιχείρησης Jumbo μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους. Πάγια θέση του Συλλογου μας είναι η Κυριακή να είναι αργία. Να έχουμε χρόνο για ξεκούραση για εμάς και για τις οικογένειες μας. Δίνουμε και αυτή την Κυριακή 2/2 αγωνιστικό παρόν στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από τα Jumbo στις 10.30 π.μ.

Τέλος το ΔΣ καλεί όλους τους συναδέλφους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου την Δευτέρα 3 Φλεβάρη στο καφέ ¨Τσέρκι¨ στις 6.00 μμ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.


Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας
empor.syl.prevezas@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου