Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 14, 2020

Άφαντος ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας ο Βασίλης Ψαθάς για την Λειτουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων

Γιατί τον ψήφισε τότε η Αρτινή κοινωνία ;


Μάλλον έμεινε από λάστιχο ο κ. Ψαθας όσον αφορά τους αντιπεριφερειάρχες

Κλάταρε και μοιάζει εξαφανισμένος ο κ. Ψαθας σχετικα με λειτουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στην Άρτα.
Ο κ. Βασίλης Ψαθάς, δεν μιλάει, δεν λαλάει, δεν ακούγεται, και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν παρευρέθη στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, ύστερα από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής με μοναδικό θέμα συζήτησης την Λειτουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων στο Επιχειρηματικό πάρκο του Δήμου Αρταίων.
Στην συνεδρίαση παρέστησαν σύσσωμες οι δημοτικές παρατάξεις, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης, καθώς και ο Πρόεδρος και μέλη της Τοπικής Κοινότητας Αμμοτόπου, εκπρόσωπος της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ο  Πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Άρτας, ο Πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Άρτας ,εκπρόσωπος του  Ιατρικού  Συλλόγου Άρτας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Σύλλογου Άρτας, εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αρτινών Δημοτών και πολίτες της Άρτας.
Εάν ο κ. Ψαθάς δεν παίρνει θέση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά την κοινωνία της Άρτας τότε γιατί το ψηφίσαν οι πολίτες ;
Η μήπως γνώριζε από την αρχή μαζί με τον κ. Καχριμάνη την απόφαση για την λειτουργία δομής φιλοξενίας προσφύγων, και τώρα βγάζει την ουρά του απέξω με την σιωπή του και την απουσία του;
Πιο ξεκάθαρο μήνυμα δεν υπάρχει: η περιφερειακή αρχή δεν ήθελε να είναι παρούσα για το προσφυγικό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους έχει ζητήσει «να βάλουν πλάτη και ειναι φανερό ότι αυτό κάνουν.
Fanaripress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου