Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2020

Σε ζεστό κλίμα έκοψαν τη πρωτοχρονιάτικη πίτα, στη σύσκεψη περιφερειαρχών του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ., παρουσία του συντονιστή Ηπείρου, G.Mατσίρα


Δεύτερη Συνεδρίαση των Συντονιστών του Μητρώου, Τομέας Πολιτικής Υποστήριξης της Ν.Δ. πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα.


Στην σύσκεψη των περιφερειαρχών του Μητρώου Στελεχών μεταξύ άλλων συμμετείχαν η κα Ρεβέκκα Πιτσίκα, ο  αναπληρωτής γραμματέας της Π.Ε. και Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Στέλιος Κονταδάκης, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Μπρατάκος, ο Διευθυντής Τύπου κ. Νίκος Ρωμανός και από την Πρέβεζα, ο συντονιστής Μητρώου Περιφέρειας Ηπείρου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Gianluca Ματσίρας. 

Αφού συζητήθηκαν ζητήματα τόσο της ημερήσιας διάταξης όσο και άλλα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, οι παρευρισκόμενοι - σε λιτό και συνάμα ζεστό κλίμα- έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, ο νεαρός Ματσίρας  για το πολιτικό μέλλον, πραγματοποίησε αναλυτικές συζητήσεις με τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου