Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Φεβρουαρίου 16, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Όμιλος ΤΕΦΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020



Με μεγάλη επιτυχία και σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Εταιρειών Τέφα (Ναυπηγοπλαστική ΑΕΒΕ, Κλεοπάτρα Μαρίνα ΑΕ, Πρέβεζα Μαρίνα ΑΕ), το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στο κέντρο εκδηλώσεων «Κτήμα Τσουμάνη».



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομος, ο Βουλευτής του Νομού Πρέβεζας κ. Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Γεωργάκος, εκπρόσωπος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Πάντας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Μπούρης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας κ. Βαρδής, σύσσωμο το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, οι εργαζόμενοι και πλήθος συνεργατών του Ομίλου.



Ο Όμιλος Τέφα καλωσόρισε με αισιοδοξία το 2020 και την απαρχή μιας νέας δεκαετίας, με πολλές προκλήσεις. Στο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Τέφας Ηλίας, αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ευχαρίστησε το προσωπικό και τους συνεργάτες του Ομίλου για την προσφορά τους, και εξέφρασε τις ευχές του για ένα δημιουργικό και παραγωγικό νέο έτος.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε δείπνο με ζωντανή μουσική, ενώ οι τυχεροί που βρήκαν τα δύο «φλουριά» κέρδισαν πλούσια δώρα. Το γλέντι και ο χορός κράτησαν μέχρι αργά το βραδύ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου