Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2020

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας για τον Υδατόπυργο



Προς :τον πρόεδρο της

      ΔΕΥΑ Πρέβεζας
 κ. Ζέρβα Φώτιο

Κύριε Πρόεδρε
Το προσωπικό σας ενδιαφέρον της διάσωσης  του υδατόπυργου, για λόγους ιστορικούς, πολιτιστικούς και αισθητικούς, μόλις αναλάβατε τα καθήκοντά σας, είναι ένδειξη ευθύνης, ευαισθησίας, γνώσης και προσφοράς.

Πιστεύουμε ότι αυτό το ενδιαφέρον σας θα έχει και τη στήριξη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ και οπωσδήποτε και αυτής της Δημοτικής Αρχής μετά και την τελευταία επιστολή του Συλλόγου μας προς αυτή για το διαχρονικό αίτημα διάσωσης του ιστορικού κτισίματος .

Δεν θα επανέλθουμε στην αξία διάσωσης, ανάδειξης και χρηστικής ενσωμάτωσης στον ιστό της πόλης κάθε κοινωνικού και ιστορικού το πόση μου.

Όποιος δεν έχει πεισθεί για την δύναμη αυτής της αξίας μέσα από τη γνώση και τις βιωματικές του διαδρομές στις γειτονιές των παιδικών και εφηβικών του χρόνων και δεν διαθέτει τις δεξαμενές, για να δεχθεί αισθήσεις και αισθήματα που αναβλύζουν από αυτές τις μνήμες, είναι μάταιη από μέρους μας και  μέρους σας , κάθε προσπάθειας προς την κατεύθυνση αυτή .

Θα επισημάνουμε όμως την άμεση εκπόνηση μιας μελέτης ενίσχυσης της στατικότατος του κτίσματος και υλοποίησή  της για  την ασφάλεια του και στη συνέχεια μιας μελέτης αξιοποίησής  του (ένα παράδειγμα αποτελεί η κοινή πρόταση του Συλλόγου μας με τον κ. Νικολόπουλο Α.) με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή, τους κατοίκους της αλλά και ολόκληρης της πόλης.

Με την ευκαιρία να ευχηθούμε σε σας και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ δύναμη , υπομονή και επιμονή στο δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει.


                                    Για το Δ.Σ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    
Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
Κωνσταντίνος  Λογοθέτης                                             
Μίχα Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου