Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρουσία μεγάλων ονομάτων του Παναθηναικού, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας


Παρουσία δεκάδων μελών, φιλάθλων αλλά και προπονητών από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Παναθηναικού, η Λέσχη φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας, σήμερα το βράδυ, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα στο χώρο που βρίσκεται η λέσχη. 



Συγκεκριμένα, την όμορφη αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Κώστας Μπατσινίλαςπαλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής ακαδημιών, Αντρέας Λαγωνικακης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και τώρα στο τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναικου, Στάθης Τσεκούρας, διευθυντής ακαδημιών ΠΑΕ Παναθηναικός και ο Γιώργος Μεντής προπονητής ακαδημιών Παναθηναικού .

Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης μαζί με μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων Παναθηναϊκού Πρέβεζας, έφτασαν στο χώρο της λέσχης λίγο μετά τις 8 το βράδυ και άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, βλέποντας από κοντά τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα και όχι μόνο.





Εκ μέρους του Δ.Σ. της λέσχης οι συστάσεις έγιναν από τον Γιώργο Πεταλά, ενώ επίσης από το Δ.Σ. της λέσχης, ο Χρήστος Χριστόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε "Βρισκόμαστε στον 4ο χρόνο λειτουργίας, κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, όχι αποκλειστικά και μόνο ποδόσφαιρο, αλλά και κοινωνικές δράσεις όπως αιμοδοσίες κτλ"




Έπειτα, το λόγο πήρε ο κ.Στάθης Τσεκούρας ο οποίος αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση δήλωσε μεγάλη χαρά και τιμή, "πάνω απ'όλα Παναθηναικός, μα πάνω απ'όλα είμαστε και άνθρωποι, πάνω απ'όλα η ζωή. Ο Παναθηναικός είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια, σήμερα βρισκόμαστε εδώ για τα παιδιά και για τον Παναθηναικό μας". 


Στη συνέχεια, έπειτα από ερωτήσεις μελών της λέσχης ο κ.Μπατσινίλας αναφέρθηκε σε ιστορικά ματς του Παναθηναικού και δήλωσε : Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά τώρα από ότι ήταν, ήταν πιο πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές, αγαπούσαμε αυτό που κάναμε. Ο Παναθηναικός έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλο σωματεία, και τα τελευταία χρόνια το δείχνει αυτό, δεν είναι μπλεγμένος πουθενά, παίζει για την ιστορία του και στις κακές του στιγμές απέδειξαν ότι και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ μπορούμε να χτυπάμε ματς, άσχετα αν δεν μπορούμε να πάμε για πρωτάθλημα, είναι μεγάλο σωματείο και το βασικό του Παναθηναικού είναι το κοινωνικό του έργο. Ήταν τιμή μου για μένα που πέρασα από αυτή την ομάδα και πιστεύω και πάλι η ομάδα θα πάρει το δρόμο της και ελπίζω η ομάδα μας να αποκτήσει γήπεδο και αυτό είναι από τα πλέον βασικά". 


Παίρνοντας τον λόγο, ο κ.Αντρέας Λαγωνικάκης υπογράμμισε "Η ομάδα του Παναθηναικού είναι πάντα μεγάλη, άσχετα από τα πρόσωπα, εγώ ευτύχησα και τιμή μου, μας έδωσε πάρα πολλά ο Παναθηναικός, τώρα προσφέρουμε στον Παναθηναικό από άλλα πόστα και το κάνουμε με πολύ μεγάλη μας χαρά, υπάρχει ένα μαγικό πράγμα που εσείς το τραγουδάτε, αλλά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις, αν δεν το ζήσεις εκεί μέσα, είναι ανεξήγητο. Μας γίνονται ερωτήσεις σε τέτοια πράγματα και δεν μπορούμε να απαντήσουμε ..γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα..;  Είμαι Παναθηναικός, είναι το πράσινο άσπρο" 


Επίσης σε ερώτηση που έγινε στον κ.Τσεκούρα για τον Πρεβεζάνο ποδοσφαιριστή του Παναθηναικού, Γιάννη Μπούζουκη, ο ίδιος δήλωσε: Ο Γιάννης είναι η ζωντανή μας διαφήμισή, στην πρώτη του συνέντευξη που έδωσε ο Μπουζούκης είπε είμαι από την Πρέβεζα και από το τμήμα σχολών του Παναθηναικού, εκεί για μένα τα είπε όλα, ότι δηλαδή είναι παιδί του Παναθηναικού. Είναι τιμή μας να ερχόμαστε σε μια πόλη, όπως τη δική σας που έχει βγάλει αυτόν τον ποδοσφαιριστή  Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και εξαιρετικό παιδί. 

Τέλος, μέλη του Δ.Σ. της λέσχης έδωσαν δώρα στους καλεσμένους, οι οποίοι με τη σειρά τους δώρισαν στολές της ομάδας και ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον κ.Μπατσινίλα.

Χρήστος Ανεμοζάλης 

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου