Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 18, 2020

Τι συζητήθηκε στη Δ΄ Περιφερειακή Σύσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων στην Πρέβεζα



Την Κυριακή  16 Φεβρουαρίου 2020, ο Σύλλογός μας φιλοξένησε τη Δ΄ Περιφερειακή Σύσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η εκπρόσωπος  της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας κ. Βαλαβάνη , η Πρόεδρος ,ο Ταμίας και το μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων κ.κ. Χρονοπούλου, Δουλγκέρης και Καραμπέτος. Παρόντες ήταν τα μέλη των συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων Άρτας ,Λευκάδας, Κέρκυρας, Αγρινίου ,Μεσολογγίου καθώς και μέλη των Συλλόγων της πόλης μας.



Στη σύσκεψη συζητήθηκαν  τα ζητήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού των σχολείων, της σίτισης, το θέμα της συγγραφής και δωρεάν διανομής διδακτικών εγχειριδίων μελέτης καθώς και ο νέος τρόπος εισαγωγής σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναπτύχθηκε τέλος το αίτημα για εφαρμογή της προβλεπόμενης από τον ιδρυτικό νόμο για τα μουσικά σχολεία διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου στην Ευρωπαϊκή Μουσική, τη Βυζαντινή Μουσική και τα Παραδοσιακά Όργανα, καθώς και το θέμα της πιστοποίησης του επιπέδου σπουδών στα μουσικά μαθήματα.

Παρέμβαση πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γεωργάκος  ,ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Τσουμάνης ,οι εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ κ.κ Τάγγας ,Κατσανάκης ,η Πρόεδρος του Σχολικού Συμβουλίου του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας κ. Μιχαηλίδη.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας ,καθώς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που κάλυψαν δημοσιογραφικά την εκδήλωση.

Το ΔΣ συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου