Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το Καρναβαλικό Κομιτάτο έδωσε το σύνθημα...με επιτυχία η τελετή έναρξης

                           ...και επίσημα μπήκαμε στις Αποκριές

Μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς Καρναβαλιού πλέον και όλη η Ήπειρος γίνεται μια αποκριάτικη αγκαλιά στο Καρναβάλι, του Καρναβαλικού Κομιτάτου, στην Πρέβεζα.

Συμμετοχές με μεγάλους αριθμούς στα γκρουπ, από τα Γιάννενα, την Άρτα, την Πρέβεζα και γειτονικές περιοχές και σε εξέλιξη το πρόγραμμα των πολύχρωμων ημερών και νυκτών. 

Το βράδυ του Σαββάτου 1η Φεβρουαρίου με επιτυχία έγινε η τελετή της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του πάρκινγκ (πρώην κινηματογράφος ΓΚΛΟΡΙΑ). 

Η Πρέβεζα φορά τα αποκριάτικά της και οι καταστηματάρχες στολίζουν αποκριάτικα τα καταστήματά τους, για να υποδεχθούν τις μεγάλες γιορτές του Κομιτάτου, για το Καρναβάλι του 2020. 

Το πρόγραμμα  της επίσημης τελετής έναρξης του Καρναβαλιού περιελάμβανε 

Από ώρα 19 00-Αποκριάτικη Ελληνική και ξένη μουσική από τον DJ του Κομιτάτου, Κώστα Προβατά.

Ώρα : 19.30 : Επίσημη κήρυξη της έναρξης του Καρναβαλιού από τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.

Υπόλοιπο πρόγραμμα : συμμετείχαν τα μουσικοχορευτικά σχήματα : "Pa Bailar¨", "Κρόταλα", "Dance Flame", "Ηχοτρόπιο", "Step up& move your body", "Χοροχώρος Έκφραση"

Όπως κάθε χρόνο αυτή τη μέρα που είναι γιορτή για την αποκριάτικη πρωτεύουσα της Ηπείρου, την Πρέβεζα, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να συναντήσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. 

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ.Γεωργάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δ.Καραμανίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πλήθος πολιτών και καρναβαλιστών. 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση 







































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου