Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Φεβρουαρίου 01, 2020

Ο Mr. Jumbo δίνει τη δική του εκδοχή για την απόφαση να σπάσει την κυριακάτικη αργία στα καταστήματα της Πρέβεζας και της Κατερίνης

Mr. Jumbo: Προτιμώ το πενθήμερο, αλλά να ισχύσει για όλους

Ο Απόστολος Βακάκης μέσω του Έθνους της Κυριακής δίνει τη δική του εκδοχή για την απόφαση να σπάσει την κυριακάτικη αργία στα καταστήματα της Πρέβεζας και της Κατερίνης.

Η απόφαση του ομίλου Jumbo να προχωρήσει στο άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές σε Πρέβεζα και Κατερίνη έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των εμπορικών συλλόγων και των σωματείων των δύο πόλεων. Οι τελευταίοι ανησυχούν πως η κίνηση της εταιρείας θα αποτελέσει το έναυσμα για να λειτουργήσουν και άλλες αλυσίδες, κάτι που θα αποβεί σε βάρος των μικρότερων εμπορικών επιχειρήσεων.

«Η επιλογή των συγκεκριμένων καταστημάτων έγινε με κριτήριο ότι είναι στη μέση του πουθενά της αντίστοιχης τουριστικής περιοχής και λόγω της ανάγκης να μην υστερούν έναντι του ανταγωνισμού», σημειώνει ο Απόστολος Βακάκης.
Διαβάστε περισσότερα στην Ημερησία που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής στις 2 Φεβρουαρίου

*Υπενθυμίζεται, πως για αύριο Κυριακή, το εργατικό κέντρο Πρέβεζας, έχει εξαγγείλει νέα 24ωρη απεργία και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τον χώρο του καταστήματος στο Λούρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου