Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ανακοίνωση για την έναρξη εκταφών στο Δημοτικό Κοιμητήριο



Επειδή στον ισχύοντα κανονισμό  προβλέπεται ότι στην επέκταση του Κοιμητηρίου  Πρέβεζας  η παραχώρηση τάφων θα είναι  τριετούς ή πενταετούς χρήσης,καλούμε τους συγγενείς όσων έχουν ταφεί μέχρι και το 2014 στο χώρο της επέκτασης του Κοιμητηρίου να προσέλθουν, έως την 4η Μαρτίου του 2020 , στο Γραφείο Κοιμητηρίων, στο κτίριο της Παλαιάς Λαϊκής Αγοράς (γραφείο 16), προκειμένου να προγραμματιστεί η εκταφή του οικείου τους.

Μετά την παρέλευση της προαναφερόμενης ημερομηνίας και  λόγω της πιεστικής έλλειψης θέσεων ταφής, η αρμόδια υπηρεσία θα προβεί αναγκαστικά σε εκταφές( αρχικά σε εγκαταλελειμένους  τάφους )όπως προβλέπουν η Κανονιστική Διάταξη Λειτουργίας των Κοιμητηρίων και ο σχετικός νόμος.

Ο Δήμος Πρέβεζας  ζητά την  κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών, ώστε να βρεθεί λύση σε  ένα μείζον πρόβλημα που αφορά όλη την πόλη.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας
Νικόλαος Γεωργάκος




1 σχόλιο:

  1. Ο Δημος να ξεκινησει απο τα μνηματα που ειναι εδω και 30 χρονια,και ειναι παρατημενα ,ειδικα στο παλιο σημειο,Εδω δεν εχουμε συνελθη ακομα .απο την απωλεια,Να φτιαξει το μπροστινο κομματι πρωτα,!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή