Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

Έκτακτη χρηματοδότηση εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Πρέβεζας, μέσω της ΠΕΔ Ηπείρου, έπειτα από σκληρή μάχη από τους Γεωργάκο και Δαρδαμάνη



Ενίσχυση των Νοσοκομείων της Ηπείρου για την θωράκιση τους από τον κορονοϊό αποφάσισε η ΠΕΔ Ηπείρου. 

Την ενίσχυση των Νοσοκομείων της Ηπείρου αποφάσισε η ΠΕΔ Ηπείρου στη χθεσινή δια περιφοράς συνεδρίαση της που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Νίκου Γεωργάκου καθώς και του Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου και Γραμματέα της ΠΕΔ Γιάννη Δαρδαμάνη. Κυρίαρχο θέμα ήταν η έκτακτη επιχορήγηση των περιφερειακών νοσοκομείων Άρτας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας με αποκλειστικό σκοπό την αγορά ειδών ειδικού νοσοκομειακού εξοπλισμού πάσης φύσεως, μέσων ατομικής προστασίας και φαρμάκων για την καταπολέμηση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 .

Το Νοσοκομείο της Πρέβεζας έπειτα και από σχετική απόφαση της ΠΕΔ θα λάβει 12.000 ευρώ !

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του PrevezaBest, το ποσό των 12.000 ευρώ που χρηματοδοτεί η ΠΕΔ, το νοσοκομείο της Πρέβεζας, δόθηκαν, έπειτα από πραγματικά σκληρή μάχη από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ.Γεωργάκο καθώς και από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Πρέβεζας και Γραμματέα της ΠΕΔ κ.Δαρδαμάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τα υπόλοιπα μέλη της ΠΕΔ Ηπείρου υπήρξαν σοβαρές ενστάσεις για την έκτακτη αυτή χρηματοδότηση με το σκεπτικό ότι το νοσοκομείο της Πρέβεζας, δεν αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς κορονοιού.

Παρόλα αυτά, οι εκπρόσωποι του Δήμου Πρέβεζας στην συνεδρίαση - κ.κ.Γεωργάκος και Δαρδαμάνης - προέβαλλαν όλα εκείνα τα επιχειρήματα που χρειάστηκε το Δ.Σ. της ΠΕΔ έτσι ώστε να φτάσει στην απόφαση της χρηματοδότηση των 12.000 ευρώ, χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για εξοπλισμό του νοσοκομείου και όπου αλλού απαιτούνται. 


Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο εσωτερικών με τον Γιαννιώτη Πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ και στενό φίλο του Δημάρχου Πρέβεζας κ.Γεωργάκου, Ηλία Γιάτσιο παρέδωσε σήμερα στην ΠΕΔ Ηπείρου και στον πρόεδρο της Χρήστο Ντακαλέτση πάνω 20 χιλιάδες μάσκες που θα χρησιμοποιηθούν για το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι" σε όλους τους δήμους!! 


Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ.Γεωργάκος θα μεταβεί αύριο στα Γιάννενα προκειμένου να παραλάβει τις μάσκες για την προστασία όλων των εργαζόμενων του Δήμου Πρέβεζας. 

Χρήστος Ανεμοζάλης 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου