Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με νέα δεδομένα και προσδοκίες άνοιξε η εστίαση



Με νέα δεδομένα αλλά και προσδοκίες για ανάκαμψη της αγοράς άνοιξαν από σήμερα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος-
Αρωγός στην προσπάθεια των επαγγελματιών ο Δήμος Πρέβεζας
Άνοιξαν σήμερα μετά από περίπου δυόμιση μήνες τα καταστήματα εστίασης. Οι προετοιμασίες σε εστιατόρια, καφέ και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος ολοκληρώθηκαν χθες κι όπως τονίζει στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα αποστάσεων και υγιεινής που προβλέπει το πρωτόκολλο για την επανέναρξη τους. "Οι πελάτες μας πρέπει να είναι ήσυχοι ότι τηρούμε στο ακέραιο τους κανόνες υγιεινής" λέει ο κ.Κόκκαλης, ευελπιστώντας ότι η αγορά του καφέ και της εστίασης θα κινηθεί και πάλι. 

Την ανάγκη τήρησης των μέτρων ασφαλείας και των λοιπών κανόνων που θέτουν οι ειδικοί για τη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης τονίζει μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος. Σύμφωνα με τον κ.Γεωργάκο ο Δήμος θα σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών με την εφαρμογή συγκεκριμένων μέτρων ελάφρυνσης σύμφωνα και με τις έκτακτες επιχορηγήσεις που έχει λάβει για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον κορονοϊό. Η καθαριότητα των χώρων, η διαχείριση των ογκωδών απορριμμάτων και του πρασίνου αποτελούν μια από τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής έτσι ώστε η εικόνα της πόλης να είναι η καλύτερη δυνατή. 

Από την επόμενη Δευτέρα εξάλλου ανοίγουν και πάλι δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί και σύμφωνα με τον κ.Γεωργάκο όλα τα κτίρια θα είναι πανέτοιμα να φιλοξενήσουν με ασφάλεια εκπαιδευτικούς και παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου