Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 27, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" αναστέλλει προσωρινά την λειτουργία του


Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η διεύθυνση του καταστήματος:

Η Διεύθυνση του καταστήματος «Κουρδιστό Πορτοκάλι» στην Πρέβεζα ανακοινώνει την οικειοθελής ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ αναστολή λειτουργίας του.
Οι γενικές συνθήκες που επικρατούν με την πανδημία και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί, δεν επιτρέπουν σε μεγάλες εποχικές επιχειρήσεις την ομαλή λειτουργία.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Διεύθυνση του καταστήματος «Κουρδιστό Πορτοκάλι», εξαντλώντας κάθε δυνατότητα κατέληξε πως δεν μπορεί να λειτουργήσει, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, αφού πρόκειται για επιχείρηση που βασίζεται στην προσέλευση του κόσμου.
Η συγκέντρωση πλήθους έξω από το κατάστημα και η απαγόρευση εισόδου, με βάση τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί, δημιουργεί ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα το οποίο όχι μόνο δεν είναι διαχειρίσιμο, αλλά και δεν ευνοεί την επιχειρηματικότητα.
Με γνώμονα την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό αλλά και τον σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας, λάβαμε την απόφαση για προσωρινή αναστολή του καταστήματος.
Ζητούμε συγνώμη απ όλους γι αυτή την εξέλιξη την οποία δεν προκαλέσαμε αλλά και ούτε επιδιώξαμε.
Αντιθέτως καταβάλλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε, εβδομάδες πριν, στις νέες συνθήκες και απαιτήσεις που επιβάλλονται, για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.
Ζητούμε επίσης συγνώμη στους 26 εργαζόμενους, αντιλαμβανόμενοι την ανησυχία και την αγωνία τους, διαβεβαιώνοντας τους πως εξαντλήσαμε κάθε δυνατό περιθώριο εξεύρεσης λύσης για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης.
Με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά τέτοιου είδους επιχειρήσεις.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει νέα ενημέρωση.
Εκ της Διευθύνσεως
«Κουρδιστό Πορτοκάλι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου