Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δυστύχημα Καναλίου (31/1/2020) - Ανώνυμο τηλεφώνημα για εμπλοκή ΙΧ


Έκκληση της οικογένειας Σοροντίλα για το θανατηφόρο τροχαίο στο Κανάλι το Γενάρη του 2020.

Έκκληση υποβάλλει μέσα από το PrevezaΒest η οικογένεια του άτυχου 39χρονου Σοροντίλα ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 31-1-2020, δείτε ΕΔΩ


Όπως είχαμε αναφέρει τότε, ο άτυχος 39χρονος βρέθηκε νεκρός μετά από μία μέρα και ενώ αναζητούνταν παντού, σε χαντάκι σε επαρχιακό δρόμο στο Κανάλι. 



Τον άτυχο 39χρονο είχε εντοπίσει τότε πολίτης. 

Από την αρχή υπήρξαν έντονες υποψίες από την οικογένειά του, ότι δεν επρόκειτο για ένα απλό ατύχημα εκτροπής της μοτοποδηλάτου αλλά για εμπλοκή αυτοκινήτου το οποίο συγκρούσθηκε μαζί του.


Τις υποψίες αυτές ενίσχυσε ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδος, όπου αναφέρονταν στο συγκεκριμένο δυστύχημα και έλεγε ότι υπήρχε σύγκρουση με άλλο όχημα. Το άτομο αυτό που τηλεφώνησε, εξήγησε τότε για ποιο λόγο δεν μπορούσε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.


Εννέα (9) μήνες μετά το θλιβερό αυτό γεγονός, δεν έχει μπορέσει να εντοπισθεί ο άνθρωπος αυτός που μίλησε για να βοηθήσει τις αρχές στη διαλεύκανση του δυστυχήματος, αλλά ούτε και το πιθανολογούμενο δεύτερο εμπλεκόμενο όχημα.


Για το λόγο αυτό σήμερα ο πατέρας του άτυχου 39χρονου Βασίλειος Σοροντίλας, υποβάλλει έκκληση στον άγνωστο που τηλεφώνησε καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο γνωρίζει κάτι, να μιλήσει στις αρχές.


«Ζητώ δικαίωση, για το παιδί μου. Παρακαλώ τον άνθρωπο αυτόν που τηλεφώνησε στο τηλεοπτικό κανάλι STAR, να τηλεφωνήσει είτε στις αρχές, είτε σε εμένα, είτε στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου κ Απόστολο Τάσση και να μας πει τι είδε. Είναι κρίμα ένα παλικάρι να χαθεί έτσι και αυτός που γνωρίζει να ζει με αυτό το βάρος στη συνείδησή του».



Το PrevezaBest  επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, κο Απόστολο Τάσση  ο οποίος μας ανέφερε πως αν ο άνθρωπος ο οποίος τηλεφώνησε και ανέφερε την εμπλοκή άλλου οχήματος, δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά του ας επικοινωνήσει με τον ίδιον. 



Από την πλευρά μας υποβάλλουμε κι εμείς έκκληση στον ανθρωπισμό του αυτόπτη μάρτυρα που τηλεφώνησε, για να μιλήσει. 

Στη θέση του άτυχου 39χρονου θα μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου