Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2020

Στο αεροδρόμιο του Ακτίου η αποστολή του ΠΑΟΚ - φώτο


Στο αεροδρόμιο του Ακτίου προσγειώθηκε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του ΠΑΟΚ εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.  

Η αποστολή του "δικεφάλου του Βορρά" αποτελούμενη από 60 περίπου άτομα, έφτασε στο αεροδρόμιο του Ακτίου στις 14:25 μ.μ.








Το αεροπλάνο το οποίο μετέφερε την αποστολή, αναχώρησε το πρωί από την Ανδαλουσία όπου χθες ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κόντρα στην Γρανάδα για τους ομίλους του Europa League. Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0.

Στο αεροδρόμιο του Ακτίου περίμενε το λεωφορείο της ομάδας προκειμένου να μεταφέρει την αποστολή στο Αγρίνιο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.  


















Λίγο πριν, στην αίθουσα αφίξεων, μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της ομάδας Άμπελ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε μαζί με την αποστολή του «δικεφάλου του Βορρά» από την Ισπανία.

Δεδομένου λοιπόν ότι εκεί θα χώριζαν οι δρόμοι τους (ο ίδιος θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για ν’ αναλάβει την Παλμέιρας και η ομάδα θα καταλύσει στο Αγρίνιο ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό) είπε «αντίο» στους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Κάτι που έγινε χωρίς να κρύψει τα συναισθήματά του και με δάκρυα στα μάτια αφότου χαιρέτησε τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές του.




Με πληροφορίες https://www.sport-fm.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου