Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις..


Απαντήσεις αναφορικά με την στάση που κράτησε στην χθεσινή, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου ετοιμάζει να δώσει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και εκπρόσωπος του Δήμου Πρέβεζας στον φορέα, Γιάννης Δαρδαμάνης.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ.Ακρίβης τάχθηκαν με την πρόταση του Δημάρχου Δωδώνης και Προέδρου της ΠΕΔ Ηπείρου, Γιάννη Ντακαλέτση για περαιτέρω αναβολή του θέματος.  Οι αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι του Δήμου Πρέβεζας στον φορέα δικαιολόγησαν την στάση τους, ο μεν κ.Δαρδαμάνης να υπάρξει λήψη απόφασης σε δια ζώσης συνεδρίαση και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης, ο δε κ.Ακρίβης, επιχειρηματολόγησε πως ήθελε περισσότερο χρόνο προκειμένου να εξετάσει τις μελέτες.  Τελικώς, οι δύο αντιδήμαρχοι καταψήφισαν το θέμα.  

Υπέρ ψήφισε το μέλος της πενταμελούς εκτελεστικής επιτροπής, Παύλος Σαραμπασίνας.   

Εντύπωση πάντως προκάλεσε η στάση των δύο αντιδημάρχων, μιας και ο δήμος Πρέβεζας από την εξέλιξη αυτή της διαχείρισης απορριμμάτων, είναι από τους πλέον ωφελούμενους. 

Ο κ.Δαρδαμάνης στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πρέβεζας, γνωρίζει ότι θα ερωτηθεί σχετικώς από παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ετοιμάζει τις απαντήσεις που θα δώσει..

Ο αντιδήμαρχος, φαίνεται αποφασισμένος να μην αφήσει να αιωρούνται σκιές για την στάση που κράτησε, καθώς πέραν των άλλων είναι πολιτικό πρόσωπο, αναπληρωτής οργανωτικού της ΝΔ και πάνω σε ένα ζήτημα πολλών εκατομμυρίων, ο ίδιος γνωρίζει πως δεν χωρούν ίχνη αμφισβήτησης των αποφάσεων - κυρίως όταν έχει να κάνει με το συμφέρον των δημοτών - και γι΄αυτό θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις που θα πείσουν.

Επίσης, ο ίδιος έχει να αντιμετωπίσει και μια δύσκολη πρόκληση που έρχεται στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. και δεν είναι άλλη, από την κατάθεση του προυπολογισμού. Ένα σχέδιο με αντικειμενικές δυσκολίες που εξαιτίας της τηλεδιάσκεψης δεν θα έχει την ζωντάνια και την ζωηράδα της δια ζώσης παρουσίας.   

Διαβάστε σχετικά, Εγκρίθηκε η μελέτη για τη διαχείριση των σταθμών μεταφόρτωση απορριμμάτων - Μειοψήφισαν, Δαρδαμάνης & Ακρίβης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου