Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2020

Παρουσία κοριτσιών από την Πρέβεζα στο Κορονο-πάρτι σε roof garden στο κέντρο της Αθήνας


Με τη συμμετοχή γνωστών ποδοσφαιριστών το πάρτι στο roof garden, το οποίο είχε και dj.

Περίπου 30 άτομα συμμετείχαν στο πάρτι που έγινε σε roof garden ξενοδοχείου στη λεωφόρο Συγγρού. 

Στο πάρτι, όπου συμμετείχε και dj, βρίσκονταν και τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. 

Στο σημείο πήγαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης, μετά από κλήση περιοίκων και βεβαίωσαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα των 300ευρώ για τη μη χρήση μάσκας, ενώ οδήγησαν την φερόμενη 24χρονη διοργανώτρια του πάρτι στο ΑΤ Ακροπόλεως, για την αυτόφωρη διαδικασία, όπου έπειτα από το αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερη.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όντας αμείλικτη σε τέτοια περιστατικά εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού.

Συνεχίζοντας, η ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αναφέρει πως οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ενώ, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης συλληφθείσας, Αλέξη Κούγια «Το ξενοδοχείο δεν διοργάνωσε κανένα πάρτι. Το ξενοδοχείο απλά νοίκιασε με τη γνωστή διαδικασία κάποια δωμάτια, έχοντας τα στοιχεία της ταυτότητας των ενοίκων όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, χωρίς να γνωρίζει βέβαια τις προθέσεις του καθενός», σχολίασε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος και πρόσθεσε:

«Ξαφνικά τη νύχτα με μια φορητή, μικροφωνική συσκευή, ανέβηκαν κάποιοι από αυτούς τους ενοίκους στο roof garden. Οι συγκεκριμένοι αναστάτωσαν τη γειτονιά, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία η οποία τους συνέλαβε, τους επέβαλλε τα πρόστιμα των 300 ευρώ στον καθέναν και στη συνέχεια τους άφησε ελεύθερους».

Τέλος, όπως προκύπτει, ανάμεσα στα 30 άτομα, συμμετείχαν και δύο νεαρά κορίτσια από την Πρέβεζα, η μία εκ των οποίων φοιτήτρια. Μάλιστα οι όμορφες νεαρές Πρεβεζάνες, δεν έχασαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τα πειστήρια από την παρουσία τους στο πάρτι, σε δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπου έπειτα το σάλο που ξέσπασε, έσπευσαν να τα κατεβάσουν !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου