Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 09, 2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με την υπηρεσία take away το Toucan espresso & flavors bar


Το κατάστημα 
Toucan espresso & flavors bar τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και για όλο το διάστημα της καραντίνας θα λειτουργεί με την υπηρεσία take away από 6:00 π.μ. - 21:00

Στο εκλεπτυσμένο αυτό κατάστημα, επί της Λ.Ιωαννίνων 38 στο ρεύμα εξόδου της πόλης, προς αστυνομία, από πολύ νωρίς το πρωί θα βρείτε φρέσκα, χειροποίητα προιόντα και μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων !

Συγκεκριμένα, στο Toucan θα βρείτε  σφαλιατοειδή, χειροποίητες πίτες, ποικιλία σε μπαγκέτες, γλυκά, μεγάλη γκάμα κρουασάν, κριτσίνια, μπάρες δημητριακών, χυμούς, αναψυκτικά και φυσικά το μοναδικό χαρμάνι illy guatemala το οποίο θα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο Toucan !

*Επιπλέον, για ακόμη πιο γρήγορη εξυπηρέτηση, καλέστε στο 26820 61200, δώστε στην παραγγελία σας και παραλάβετέ την από το κατάστημα !

Λ.Ιωαννίνων 38 Πρέβεζα 

2682 061200











Τα παραπάνω καθώς και πολλά άλλα ακόμη θα τα βρείτε στο Toucan espresso & flavors bar, πάντα με την ποιότητα που το διακρίνει και την γνωστή και άριστη εξυπηρέτηση τόσο του προσωπικού του καταστήματος όσο και της ίδιας της διεύθυνσης ! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου