Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιανουαρίου 10, 2021

Που το πάει ο Καχριμάνης για τον ΦΟΔΣΑ ;



Όπως σας είχαμε ενημερώσει αποκλειστικά πριν από 5 ημέρες, δείτε ΕΔΩ , κατατέθηκε η πρώτη προσφυγή κατά του διαγωνισμού του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου και όπως αναφέραμε αναμένονταν να κατατεθούν δύο ακόμη προσφυγές, όπως και έγινε από τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμος Ζίτσας. 

Βέβαια, οι Δήμου των Ιωαννιτών αντιδρούν στην ενιαία τιμολογιακή πολιτική, κάτι δεν θα πρεπε να συμβαίνει με τον Δήμο Πρέβεζας, ο οποίος και κατέθεσε την πρώτη προσφυγή, αφού λόγω απόστασης και βάση της μελέτης που κατατέθηκε είναι ο πλέον κερδισμένος. (Ο Δήμος Πρέβεζας, δίνει 60 ευρώ περίπου το τόνο, ενώ με τα νέα δεδομένα, για την ίδια ποσότητα θα δίνει περίπου 18,5 ευρώ !)

Θα πρέπει όλοι οι αιρετοί να αντιληφθούν πως - με τα αξιώματα - δεν έχουν υπογράψει κάποια σύμβαση αορίστου χρόνου για να μπορούν να παρεμβαίνουν κατά το δοκούν και όποτε αυτοί θέλουν !

Ο Περιφερειάρχης, λόγω της στάσης που διαχρονικά κρατά μας έχει συνηθίσει να κάνει παρεμβάσεις ακόμη και πέραν των αρμοδιοτήτων του - αθόρυβα ή μη - και ενίοτε όταν πρόκειται για το κοινό καλό έτσι ώστε να αποφεύγονται οι συγκρούσεις. 

Αντίθετα τώρα, στο θέμα του ΦΟΔΣΑ ο κ.Καχριμάνης - δημόσια- ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως περιμένει να "του χτυπήσουν τη πόρτα" για να παίξει τον ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ της Διοίκησης και των Δήμων που αντιδρούν. 

Πάντως, στα "πολιτικά καφενεία" κάτι που σπεύδουν να μεταφέρουν οι "κακές οι γλώσσες" λέγεται πως οι προσφυγές έχουν υποκινηθεί με απώτερο σκοπό ο ΦΟΔΣΑ να περάσει στην περιφέρεια. 

Από την άλλη, ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Νίκος Καλαντζής προφανώς έχει ισχυρούς συμμάχους στον φορέα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να σπάσει η δυνατή συμμαχία που έχει χτίσει. 

Μάλιστα, ο ίδιος ο κ.Καλαντζής, σε αντίθεση με άλλους, δεν διστάζει να σηκώσει ανάστημα και να υπερασπιστεί τις θέσεις του, όταν αυτό επιτάσσει η λογική, ακόμη και στον ίδιον τον Περιφερειάρχη. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου