Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιανουαρίου 18, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Β.Ροπόκης "Δεν χρωστάω σε κανέναν, παρά μόνο στην κοινωνία" - Έκλεισε το μάτι στον Γεωργάκο !

Όλα ανοιχτά για τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου και επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Ανατροπή, Ευάγγελο Ροπόκη .

Όλα ανοιχτά άφησε τα ενδεχόμενα ο κ.Ροπόκης, μιλώντας στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" με τον Χρήστο Ανεμοζάλη, τόσο για την συνεργασία του με την δημοτική αρχή αλλά και για το ενδεχόμενο κοινής συμπόρευσης των παρατάξεων "Δημοτική Ανατροπή" και "Δήμος της Καρδιάς μας" στις επόμενες εκλογές .

Δεν χρωστάω σε κανέναν, παρά μόνο στην Κοινωνία - Όπως είπε και ο Δήμαρχος η σχέση των παρατάξεων μας βασίζεται στα παντελόνια, υπογράμμισε ο κ.Ροπόκης.

Σχετικά με τη στάση έξω από το στρατόπεδο Κονκουρή που είχε δημοσιεύσει το PrevezaBest, δείτε ΕΔΩ ο κ.Ροποκης δήλωσε πως είναι ανενεργή από τότε που έκλεισε το στρατόπεδο σίγουρα όμως δεν είναι ωραίο να την βλέπουμε εγκαταλελειμμένη, όσον αφορά το κοιμητήριο, δείτε ΕΔΩ, ο κ.Ροπόκης ανέφερε πως αυτό δεν τιμάει κανέναν και συνέχισε λέγοντας πως για αυτή την κατάσταση ας απαντήσει η υπηρεσία και όχι εγώ ως αντιδήμαρχος, διότι πριν από εμένα είναι η Υπηρεσία, ο Δήμαρχος και μετά εγώ.

"Είμαι ευχαριστημένος από την καθαριότητα της πόλης όχι όμως και ικανοποιημένος και αυτό διότι μπορούμε πολύ περισσότερα και πολύ καλύτερα, όμως είναι διαφορετικά πράγματα - επί θητείας Μπαίλη και επί θητείας Γεωργάκου".

"Σήμερα είμαστε σε καλύτερη μοίρα απ'όταν ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια . Επί  αντιδημαρχίας μου επί Μπαίλη τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα διότι δεν είχαμε στόλο, μιλάμε με ένα αυτοκίνητο είχαμε βγάλει Αύγουστο μήνα. Και τότε το παλέψαμε σε μεγάλο βαθμό και αυτό δεν μπορώ να μην το αναφέρω, σήμερα όμως έχουμε τέσσερα καινούρια οχήματα. Βέβαια το στόλο των οχημάτων θα μπορούσαμε να τον είχαμε πάρει πιο νωρίς, αλλά τον στόλο που έχουμε σήμερα είναι από την παράταξη Μπαίλη". 

"Όποιος με ήθελε για συνεργάτη του με βρήκε "έτοιμο" εγώ χρωστάω και χρωστάω στους πολίτες και αυτό γιατί η παράταξη μου πήρε 15%, πολιτικά δεν χρωστάω, χρωστά στην κοινωνία και στους πολίτες ! Στον Μπαίλη δεν χρωστάω, με βρήκε "έτοιμο" και βγήκα δεύτερος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος. Στη παράταξη Κλάπα, ο κ.Γιαμάς είχε κάνει πρόταση για να μπω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και είχε πει τότε ο κ.Κλάπας..τι να τον κάνω...; Αυτό τα λέει όλα !"

Για τις σχέσεις του με τον κ.Γεωργάκο

Προτιμώ τη στήριξη και η συνεργασία είναι καθημερινή, αύριο μπορεί να μην είναι, ποτέ δεν ξέρεις ! Είναι στη κρίση του δημάρχου και μπορεί αύριο το πρωί να πει..κ.Ροπόκη δεν μου κάνετε, άρα τίποτα δεν είναι δεδομένο, μόνος ο λόγος είναι δεδομένο και ο σεβασμός που έχουμε ο ένας για τον άλλον.

Για τον ΦΟΔΣΑ 

Νομίζω πως έπειτα από 10 χρόνια στον ΦΟΔΣΑ της Παραμυθιάς καταφέρνοντας από τα 37 ευρώ να το φτάσω στα 25, νομίζω δικαιούμουν να εκπροσωπώ την Πρέβεζα στον ΦΟΔΣΑ και αυτό από την άποψη της γνώσης.

Ούτε ο κ.Σαραμπασίνας ούτε οι δύο Αντιδήμαρχοι είναι κατά των συμφερόντων του Δήμου, πιστεύω σε ένα ΦΟΔΣΑ και δεν διανοούμαι να συζητάμε για διάσπαση, όμως το ατυχές είναι το εξής: Υπήρχε πάντα ένα πρόβλημα με την Περιφέρεια όπως, κατά την άποψη μου είχε δείξει και η παράταξη Μπαίλη δεν ήταν και άριστες οι σχέσεις. Φτάσαμε στο δια ταύτα, καταψήφισαν οι δύο Αντιδήμαρχοι και για εμένα έγινε παρεξήγηση της απόφασης και τι εννοώ η Πρέβεζα δεν έχει ΣΜΑ είναι του ιδιώτη, κάτι άλλο όμως που δεν ξέρουν οι δημότες ούτε ο αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ ο κ.Μπέγκας είναι πως εμείς επιβαρυνόμαστε με τρία ευρώ τον τόνο. Έπρεπε να ήταν ψήφος διαμαρτυρίας, δεν πιστεύω πως στο μυαλό των αντιδημάρχων, κ.Ακρίβη και Δαρδαμάνη ήταν η διάσπαση. Τον Δήμο Πρέβεζας συμφέρει ενιαίος ΦΟΔΣΑ.

Στη ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, ανέφερε ο κ.Ροπόκης σχετικά με το ενδεχόμενο κοινής συμπόρευσης των παρατάξεων "Δήμος της Καρδιάς μας" και "Δημοτική Ανατροπή" στις επόμενες εκλογές.

Η απλή αναλογική μας έδειξε τον δρόμο της συνεργασίας και αυτό το σέβομαι. Η Δημοτική Ανατροπή βεβαίως θα είναι ξανά υποψήφια στις επόμενες εκλογές. Συζητήσεις θα γίνουν, μπορεί με την παράταξη "Δήμος της Καρδιάς μας" να τα "βρούμε" που ξέρεις τι μπορεί να γίνει μέχρι τότε, δεν θέλω να πω πράγματα τα οποία δεν μπορώ να "πω", τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Ανατροπή, Ευάγγελος Ροπόκης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου