Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΤΑΠΑ Γεωργάκου σε Νίτσα !


Για αυτογκόλ από τα αποδυτήρια ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος τον επικεφαλής της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" Γιώργο Νίτσα αναφορικά με το θέμα της χωματερής του Κούκου που ο δεύτερος κατήγγειλε μέσω σχετικής ανακοίνωσης δείτε ΕΔΩ

Η "Ανάπτυξη Τώρα" είχε δώσει στη δημοσιότητα αποκαλυπτικές φωτογραφίες για την ύπαρξη χωματερής στον Κούκο. Έτσι, σήμερα, στο δημοτικό συμβούλιο ο κ.Νίτσας ρώτησε τη δημοτική αρχή αν ο Δήμος είναι αυτός που τα πετάει στο σημείο ή η εταιρεία με την οποία ο δήμος έχει σύμβαση ;

Tον λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ.Γεωργάκος ο οποίος φάνηκε καθ΄όλα έτοιμος και παρουσίασε στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου μια σειρά από φωτογραφίες για το πως είναι σήμερα η κατάσταση στον κούκο. Επίσης, στην τοποθέτηση του τόνισε πως οι ιδιώτες πολλές φορές πάνε εκεί και αφήνουν διάφορα πράγματα, κακώς γίνεται, η προσπάθεια που κάνουμε αποτυπώνεται σε αυτές τις φωτογραφίες και αν θέλετε κ.Νίτσα αύριο πάμε μαζί στον Κούκο....Επίσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας συμπλήρωσε πως στον χώρο θα τοποθετηθεί περίφραξη.

Δείτε τις εικόνες...



Σε απάντηση των ανωτέρω, ο κ.Νίτσας ανέφερε πως "Χαίρομαι για τις φωτογραφίες που είδα, θα μπορούσε κάλλιστα να πει κάποιος πως ο Νίτσας είχε παλιές φωτογραφίες, εγώ θα σας παρακαλέσω να πάμε και μετά από μια βδομάδα και μετά από ένα μήνα. "Το ίδιο κάνατε και στο κάστρο του Αγίου Ανδρέα" και έπειτα, βγάλατε ανακοίνωση για πολιτικούς λόγους"

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης, Στ. Αμάραντος ο οποίος αφού συνεχάρη τη δημοτική αρχή για τα αντανακλαστικά που επέδειξε, παρατήρησε όμως πως στις φωτογραφίες που παρουσίασε ο κ.Γεωργάκος το αποτύπωμα από τις ερπύστριες είναι πρόσφατο !

Χρήστος Ανεμοζάλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου