Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο δημοτικό συμβούλιο "οι αναθέσεις με το στόμα" έπειτα από τα δημοσιεύματα του PrevezaBest !

ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ

Στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο τέθηκε το ζήτημα "των αναθέσεων με το στόμα", έπειτα τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του PrevezaBest, δείτε το τελευταίο σχετικό δημοσίευμα, ΕΔΩ

Το PrevezaBest για το σχετικό θέμα πραγματοποίησε την τελευταία ανάρτηση στις 12/2 και αφού πράξαμε αυτά που θεωρήσαμε ότι έπρεπε να πράξουμε και να απευθυνθούμε αρμοδίως εκεί που έπρεπε.., αφού προηγουμένως μέσω των δημοσιευμάτων μας το θέμα πήρε διάσταση σ'ολόκληρη την Περιφέρεια Ηπείρου και όχι μόνο, δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε ξανά, απλά και μόνο για να μην θεωρηθεί ότι υπάρχει εμμονή από μέρους μας ή οτιδήποτε άλλο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που όπως προαναφέρουμε απευθυνθήκαμε αρμοδίως....

Σήμερα όμως, ο δημοτικός σύμβουλος της "Στροφής στο Μέλλον", Θανάσης Ανωγιάτης προτού ξεκινήσει η συνεδρίαση με τα τακτικά ζητήματα, έθιξε το εν λόγο θέμα, δείχνοντας έτσι πως η παράταξη του αλλά και ο ίδιος ασκούν γόνιμη και εποικοδομητική αντιπολίτευση, αφού δείχνουν έμπρακτα ενδιαφέρον προς τους δημότες και τα συμφέροντας τους. 

Συγκεκριμένα, ο κΑνωγιάτης μεταξύ άλλων αφού αναφέρθηκε στο ζήτημα, ρώτησε αν ο Δήμαρχος προτίθεται αυτό το θέμα να το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο, να αναδειχθούν οι τακτικές αυτές έτσι ώστε να μην συμβούν ξανά στο μέλλον.

Σε απάντηση των ανωτέρω, ο Δήμαρχος κ.Γεωργάκος υπογράμμισε, πως από δικαστικές προσφυγές ξέραμε πως θα είναι περίπου 2-3 εκ.ευρώ. "Σχεδόν καθημερινά έρχεται και μια νέα αγωγή. Δεν νομίζω ότι αυτοί που ζητάνε τα χρήματα να έρχονται ξαφνικά έτσι... και εδώ είναι η υπηρεσία να αντικρούσει ή όχι τις αγωγές". Άλλωστε συμπλήρωσε ο κ.Γεωργάκος, πως βασιζόμαστε στους αντιδημάρχους της προηγούμενης δημοτικής αρχής οι οποίοι αναφέρονται από τους ενάγοντες ότι έλαβαν τις προφορικές εντολές.

Επίσης, για το θέμα τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης, Στ. Αμάραντος λέγοντας προφορικές αναθέσεις σε εκλεκτούς και με ποια κριτήρια...; "Έχουν το ελεύθερο οι αντιδήμαρχοι να επιλέγουν τον προσωπικό τους εργολάβο :; Και ποιος μου λέει εμένα ότι πράγματι είναι τα χρήματα αυτά που ζητάνε ;;; Αυτές οι μορφές διαχείρισης θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα κατέληξε ο κ.Αμάραντος. 


Χρήστος Ανεμοζάλης





1 σχόλιο:

  1. Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έφερε το prevezabest στους δημότες. Συγχαρητήρια. Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή