Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ζητούν χρήματα από τον δήμο, επικαλούμενοι εντολές πρώην αντιδημάρχων


Προφανώς θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση των δικαστικών αρχών !

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, δείτε ΕΔΩ σας είχαμε ενημερώσει πως εργολάβος διεκδικεί χρήματα από τον Δήμο Πρέβεζας, επικαλούμενος προφορικές εντολές πρώην αντιδημάρχων της προηγούμενης δημοτικής αρχής.  Άλλωστε, το θέμα με τις προφορικές εντολές έχει καταγγελθεί και στην οικονομική επιτροπή του Δήμου.

Τώρα, ένα νέο σχετικό θέμα καλείται να συζητήσει η οικονομική επιτροπή του Δήμου, έπειτα την σχετική εισήγηση του νομικού συμβούλου, αφού καταστηματάρχης ζητά χρήματα από τον Δήμο, τα οποία όπως αναφέρεται στην εισήγηση δεν κοπήκαν τιμολόγια, αλλά ο καταστηματάρχης επικαλείται εντολές πρώην αντιδημάρχων.

Στην εισήγηση του νομικού συμβούλου αναφέρονται τα εξής:

Ο.....διαθέτει κατάστημα γενικού εμπορίου (γυψοσανίδες, χρώματα, σιδηρικά, υδραυλικά, σωλήνες κλπ.), στο Λούρο Πρεβέζης και ζητεί με την ανωτέρω αγωγή του να του καταβληθεί  από το Δήμο Πρέβεζας το συνολικό ποσό των 71905,48 €, νομιμότοκα για το μεν ποσό των 58009,27 € (το οποίο αποτελεί την αξία των εμπορευμάτων, (άνευ τιμολογίων) από την επίδοση της αγωγής και για το ποσό των 13896,21 € (το οποίο αποτελεί τον αναλογούντα ΦΠΑ 24%) νομιμότοκα από την καταβολή του ποσού των εμπορευμάτων μέχρι την ολοσχερή εξόφληση, από την προμήθεια συναφών ειδών για το διάστημα από τον Ιούνιο του 2015 έως και τον Αύγουστο του 2019, επικαλούμενος εντολές των Αντιδημάρχων Θεόδωρου Κατσαούνου, Χαράλαμπου Κακιούζη, Νικολάου Πανταζή της Δημ. Εν. Λούρου και του Κωνσταντίνου Ματέρη της Δημ. Εν. Ζαλόγγου.

Στα πλαίσια υποστήριξης της υπόθεσης, σας παρακαλώ να  εξεταστεί το ακριβές και βάσιμο ή μη των αναθέσεων, η εκτέλεση ή μη των συμβάσεων τα έργα στα οποία πιθανόν διετέθησαν. Σε περίπτωση  απόφασης περί αντίκρουσης της αγωγής παρακαλώ όπως μου χορηγηθεί ανάλογη εντολή και να μου γνωστοποιήσετε τυχόν μάρτυρες που γνωρίζουν τα γεγονότα ώστε να λάβω πριν από την πιο κάτω ημερομηνία ένορκες καταθέσεις.

Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης προτάσεων στο Δικαστήριο είναι η 7/4/2021.

Πρέβεζα 8/1/2021

Ο Νομικός Σύμβουλος

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου