Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2021

Δήμος Πάργας - Νάκιας "Η Δημοτική αρχή από πολύ νωρίς έχασε το πλεονέκτημα"


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης μέσα από το Ράδιο Πρέβεζα 93.0, μίλησε o επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Πάργας, "Νέα Δύναμη" κος Φ.Νάκιας. 

Ο Νάκιας αφού κατάθεσε το σχόλιο του επ'αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, άσκησε  σφοδρή κριτική στη δημοτική αρχή για μια σειρά ζητημάτων.

Σχετικά με τον πρώτο χρόνο συγκυβέρνησης με την παράταξη του Δημάρχου, ο επικεφαλής της "Νέας Δύναμης" ανέφερε "Ομόφωνα οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης αποδεχτήκαμε την τιμητική πρόσκληση του δημάρχου Πάργας να ορίσει αντιδήμαρχο του δήμου σε θέματα καθημερινότητας τον έμπειρο γύρω απο αυτοδιοικητικά δημοτικό σύμβουλο της παράταξής μας, Απόστολο Σιδέρη. Βάλαμε πάνω απ'όλα το συμφέρον του Δήμου, δεν θέσαμε κανέναν όρο και κανένα προαπαιτούμενο για τη "συνεργασία". Μέριμνας όπως είχα αναφέρει και στο δημοτικό συμβούλιο ήταν η χρηστή διαχείριση  - διοίκηση αλλά και η διαφάνεια. 

"ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΣΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ"

"Η συνεργασία μας ήταν για ένα χρόνο, δεν μας ζητήθηκε να συνεχιστεί αλλά και δεν το επιδιώξαμε"

"Η Δημοτική αρχή έχασε πάρα πολύ νωρίς το πλεονέκτημα που της έδωσε η ευρεία νίκη στις εκλογές και επίσης διέψευσε πολύ γρήγορα τις προσδοκίες της κοινωνίας ότι προσκομίζει κάτι νέο, κάτι φρέσκο, κάτι διαφορετικό στην αυτοδιοίκηση, πρώτα - πρώτα με τις παραιτήσεις ρεκόρ τριών αντιδημάρχων"

"Ο καταστροφικός σεισμός του Μαρτίου 2020 κατέδειξε και τις αδυναμίες της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί την κρίση" 

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου