Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 12, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκαλυπτικός και με καταγγελτικό λόγο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Φώτης Ζέρβας !


Στο Ράδιο Πρέβεζα 93.0 και στην εκπομπή 'Όλα στον Αέρα" που παρουσιάζει και επιμελείται ο Χρήστος Ανεμοζάλης, μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της "Δημοτικής Ανατροπής" και Πρόεδρος ΔΕΥΑΠ, κος Φ.Ζέρβας.

Για τα σπασίματων των αγωγών

"Σε αυτό το θέμα υπάρχουν δύο προβλήματα. Εκτός από το παλαιωμένο δίκτυο, συν τοις άλλοις το δίκτυο είναι και επιφορτισμένο με το πρόβλημα της κατολίσθησης της Νικόπολης. Όσο πιο γρήγορα μπορέσουμε να το αποκαταστήσουμε το πρόβλημα για να έχουμε εμείς τον έλεγχο των πιέσεων, έως ότου γίνει όμως αυτό θα υπάρχουν προβλήματα...Αυτό που προσπαθούμε είναι οι βλάβες να διορθώνονται άμεσα για να μην έχουν προβλήματα οι πολίτες".

Για την επέκταση της ΔΕΥΑΠ σε Λούρο και Ζάλογγο

"Από 1/1/2018 η ΔΕΥΑΠ έπρεπε να είχε κάνει την επέκτασή της, αυτό ήταν ευθύνη άλλων...εμείς δεν είμαστε ευθυνόφοβοι και θα αναλάβουμε τις ευθύνες απέναντι στους δημότες. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σήμερα δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα χρηματοδοτικά εργαλεία για την απαραίτητη επέκταση. Ωστόσο η μετάβαση αυτή θα πρέπει να γίνει όσο τον δυνατόν πιο ομαλά έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ΔΕΥΑΠ. Δεν τίθεται συζήτηση ότι η επέκταση της ΔΕΥΑΠ θα γίνει εντός του 2021. Υπάρχουν δύο, τρία και τέσσερα χρόνια "αμέτρητα" ρολόγια, παράνομες παροχές"

Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου