Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 28, 2021

Μέτρα στήριξης στα σωματεία της ΕΠΣ Πρέβεζας -Λευκάδας


Με εισήγηση του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας κ.Κάρτσακλα Θωμά και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα διανεμηθεί αθλητικό υλικό από τα ταμειακά διαθέσιμα της Ένωσης στα Σωματεία μας όπως και για τα τμήματα των Μικτών Ομάδων της Ένωσης.

Αυτή η απόφαση είναι σε συνέχεια των μέτρων στήριξης στα Σωματεία και στους παράγοντές τους που επλήγησαν από την επιδημία.

Ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του, αποδεικνύουν με πράξεις και έργα ότι είναι αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν οι παράγοντες να κρατήσουν τα Σωματεία ζωντανά και να στηρίξουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Επίσης τη νέα σεζόν εφόσον τα Σωματεία μας τιμήσουν και είμαστε ξανά στη Διοίκηση της Ένωσης, θα υπάρξει και η κάλυψη Διαιτησίας για δύο(2) αγωνιστικές σε κάθε ομάδα, όπως και το παράβολο συμμετοχής σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όλα αυτά είναι πλήρως κοστολογημένα και είναι δέσμευση μας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η νέα αγωνιστική περίοδος να συνοδευτεί με το τέλος της πανδημίας και να βρει την ποδοσφαιρική μας οικογένεια στους αγωνιστικούς χώρους με υγεία.

 

Για την Ε.Π.Σ.Πρέβεζας -Λευκάδας

Ο Πρόεδρος

Θωμάς Κάρτσακλας

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου