Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 12, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στράτος Ιωάννου " Η ΥΠΑΑΠΕΔ φέρθηκε πολύ άσχημα στον λαό της Πρέβεζας"


Με μοναδικό θέμα τα πρώην Στρατόπεδα – Φρούρια του Δήμου Πρέβεζας και την αξιοποίηση ακινήτου – πρώην Στρατοπέδου «Περδίκη – Πυλάδη» συνεδριάζει αυτή την ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Στην συνεδρίαση - μέσω τηλεδιάσκεψης - παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης, κος Στράτος Ιωάννου ο οποίος στην τοποθέτηση του ανέφερε τα εξής:

"Εμεις πήραμε ιδιοκτησία 100% το κάστρο του Αγιου Ανδρέα, με το δικαίωμα επιφανείας, ήταν πρωτοφανές για την Ελλάδα, το καστρο του Αγιου Γεωργίου βγαίνει ως μισθωση, τελείως διαφορετικά πράγματα. Εμείς εδώ είμαστε να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας. Να το πάρει ο ιδιώτης με όρους, εφόσον δεν το θέλει ο Δήμος ή η Περιφέρεια, αυτό που έκανε η ΥΠΑΑΠΕΔ να βγάλει σε δημοπρασία είναι casus belli. Το έβγαλε αλλά με ποιους όρους ; Για μένα είναι μια  φωτογραφική ιστορία από πλευράς ΥΠΑΑΠΕΔ. Πρέπει να πάρει τη δημοπρασία πίσω άμεσα, αυτό είναι απαράδεκτο . Αισθάνομαι ότι βρεθήκαμε προ τετελεσμένων γεγονότων, ότι δεν ενημερωθήκαμε αρμοδίως, Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος. Εμείς έχουμε την τεχνογνωσία σε δύο περιπτώσεις, κάστρο αγίου Ανδρέα και Παπαγεωργίου στην Άρτα. ΤΕΘΑ και δημόσιο διεκδικούν την ιδιοκτησία του πεδίου βολής. Για το στρατόπεδο Σολωμού έχω ζητήσει για μια αξιοποίηση ΤΕΘΑ και Περιφέρειας. 

Το ΥΠΑΑΠΕΔ τόνισε ο κος Ιωάννου πως φέρθηκε πολύ άσχημα στον λαό της Πρέβεζας, πρόσβαλε τους πολίτες της Πρέβεζας, βγάζοντας στις 4/6 σε δημοπρασία το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου δίχως να γνωρίζει κανείς τίποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου