Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 16, 2021

Συνεχίζεται η προβολή του Δήμου Πάργας με καινοτόμους τρόπους σε Ελλάδα και Εξωτερικό


Ο Δήμος Πάργας συμμετείχε στο διαδικτυακό workshop «Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα (Benvenuti in Grecia)», που διοργάνωσε το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (E.O.T.) στην Ιταλία

Ο Δήμος διέθετε δικό του περίπτερο στην έκθεση, όπου ένα εικονικός χαρακτήρας (avatar) μπορούσε να μιλήσει σε πραγματικό χρόνο με φυσικό ήχο με τους επισκέπτες, να κάνει διαδικτυακές προβολές και παρουσιάσεις. Έγιναν περισσότερες από 100 επαφές με τουριστικούς πράκτορες, φορείς και πολίτες που ζητούσαν ενημερωτικό υλικό ή πληροφορίες.

Η συμμετοχή του Δήμου οργανώθηκε από τον υπεύθυνο για την τουριστική προβολή στα ηλεκτρονικά μέσα κ. Παναγιώτη Γκίκα, σε  συνεργασία με τον  Πρόεδρο  της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής κ. Σπύρο Πιτσαρό και την τεχνική υποστήριξη του γραφείου Δημάρχου Πάργας.

Στο workshop συμμετείχαν εκ μέρους των τοπικών φορέων η κα. Άννα Αθανασίου  από τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αμμουδιάς και η κα. Γεωργία Κυριάκη από την Ένωση Ξενοδόχων Πάργας. 

Η οργάνωση του workshop έγινε με υποδειγματικό τρόπο από το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας και ιδιαίτερα από την επικεφαλής κα. Κυριακή Μπουλασίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου