Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Οκτωβρίου 06, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Όλα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος, Ν.Γεωργάκος στον απολογισμό


Απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής τη διετία 2019-2020 πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην ΟΑΣΗ στο πλαίσιο της ειδικής -δια ζώσης - συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Δείτε τι ανέφερε ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κος Νίκος Γεωργάκος με ένα κλικ ΕΔΩ

Ν'αναφέρουμε πως πρόκειται για έναν απολογισμό 167 σελίδων και κατανέμεται  επιμέρους σε όλα τα τμήματα του Δήμου .

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, έκλεισε τον απολογισμό λέγοντας :

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ  τους συνεργάτες μου Αντιδημάρχους, Εντεταλμένους Συμβούλους, Ειδικούς Συνεργάτες, Ειδικούς Συμβούλους, Προέδρους Νομικών Προσώπων, Δ/ντές Υπηρεσιών, Προϊσταμένους και υπαλλήλους του Δήμου  για την πολύ σημαντική δουλειά που κάνουν.

Σήμερα δεν αναφέρθηκε και το έργο των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων που εκεί έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Νομίζω καλό είναι και σε ένα επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να  κάνουμε έναν απολογισμό, εφόσον το θέλουν.

Πραγματικά σε μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία, πολλά πράγματα πήγανε πίσω λόγο  πανδημίας, υπήρχαν πολλές άδειες ειδικού σκοπού, ευπαθών ομάδων και οι υπάλληλοι που έμειναν πίσω έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να τρέχουν  τα έργα της καθημερινότητας αλλά και τα έργα τα αναπτυξιακά  σε πολλές κατευθύνσεις. Δουλεύουμε και προσπαθούμε καθημερινά για τα έργα της καθημερινότητας που βέβαια μια καθημερινότητα ποτέ δεν τελειώνει, αλλά νομίζω ότι σε μεγάλο ποσοστό την καλύπτουμε.

Άρα, το ότι αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και έχει γίνει αυτός ο Απολογισμός, είναι πάρα πολύ σημαντικό και νομίζω ότι η Αντιπολίτευση θα πει τα πράγματα ότι δεν είναι σωστά ή ότι προφανώς κάτι μας διαφεύγει κι εμάς  και γι’ αυτό θέλουμε και την Αντιπολίτευση να πει την δική της άποψη, από τη δική της οπτική γωνία και να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνθέσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να υπηρετήσουμε καλύτερα τους Συνδημότες μας.

Έχουμε πάντα ανοιχτά αυτιά για να ακούσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, ώστε να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας σωστά, να μπορέσουμε να κάνουμε χρήσιμα πράγματα για τους Δημότες μας και σε αυτό που κάνουμε δεν περισσεύει κανείς .

Ζούμε σε αυτή την  ευλογημένη περιοχή, δεχόμαστε την κριτική, κοιτάμε τους Πολίτες στα μάτια και συνεχίζουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου