Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2021

ΠΑΣ Πρέβεζα – Πανλευκάδιος 3-0


Υπό βροχή και σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο, ο ΠΑΣ Πρέβεζα κέρδισε τον Πανλευκάδιο με 3-0, χωρίς η ομάδα της Λευκάδας να τον απειλήσει σε κανένα λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα είχε ως μοναδικό σκοπό τη νίκη με την οποία η ομάδα της Πρέβεζας θα διατηρούνταν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που το κατάφερε.


Από την αρχή ο ΠΑΣ Πρέβεζα ξεκίνησε δυναμικά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Φώτη Σιδέρη με ένα εξαιρετικό αριστερό σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή στο 11ο λεπτό.


Οι επιθετικές ενέργειες των παικτών του ΠΑΣ δεν σταμάτησαν, ενώ η πίεση που ασκούσαν στους αντιπάλους ήταν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.


Έτσι στο 34ο λεπτό ο Τσάτσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Στέφανου Νάτσου, ο οποός γλίστρησε, πήρε την μπάλα και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στην εστία του Κοντογιώργη, κάνοντας το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, ο ΠΑΣ πίεζε και ο Πανλευκάδιος προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες κάτι που δεν πέτυχε σε κανένα σημείο, αφού οι παίκτες του ΠΑΣ ήταν ανώτεροι.


Στο 73ο λεπτό ο Corentin με ένα εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην εστία του Πανλευκάδιου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.


Μετά τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ Πρέβεζα ‘’έπιασε’’ τον Πανλευκάδιο στους 17 βαθμούς, αλλά λόγω διαφοράς τερμάτων τον πέρασε μία θέση.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπαϊλης με βοηθούς τους κ.κ. Τσόγκα και Νάστο.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας Άγγελος): Κώτσης, Βασιλείου, Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Έρικ, Corentin (76o Τριάντος), Τσάτσος (69ο Σκαμνέλος), Καβαλάρης, Σιδέρης (72ο Πόποτας), Μπαρλαγιάννης.


Πανλευκάδιος (Κατηφόρης Γιώργος): Κοντογιώργης Ι., Κοντογιώργης Δ., Σουλιώτης (87ο Παναγιώτου), Νάστος Στ., Κουμπής, Μπαλί, Τερζία (66ο Νάστος Ν.), Μεϊντάνης, Κόκκαλης (87ο Γλένης), Morales (79ο Φιλίππου), Θεοχάρης (46ο Καλογέρης).


Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου