Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ροπόκης "Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος, ένα χρόνο πριν τις εκλογές θα παραιτηθώ από αντιδήμαρχος"


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δημοτική Ανατροπή" και αντιδήμαρχος, κος Βαγγέλης Ροπόκης μιλώντας στο Ράδιο Πρέβεζα και στον Χρήστο Ανεμοζάλη, εξέφρασε την πεποίθηση ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η κάθοδος της παράταξης του θα είναι αυτόνομη. 

Ο κος Ροπόκης με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στα όποια σενάρια ή στις σκέψεις που εκλογικά ήθελαν κοινή συμπόρευση των παρατάξεων "Δήμος της Καρδιάς μας" και "Δημοτική Ανατροπή". 

Επιπλέον ο κος Ροπόκης είπε πως ένα χρόνο πριν τις εκλογές θα παραιτηθεί από το τη θέση του αντιδημάρχου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα στηρίξει, δια της ψήφου του στο Δ.Σ., τη δημοτική αρχή μέχρι το τέλος της θητείας .

Σε ερώτηση που τέθηκε αν πράγματι έχει δεχτεί πρόταση για κοινή κάθοδο των παρατάξεων "Δήμος της Καρδιάς μας" και "Δημοτική Ανατροπή" στις επόμενες εκλογές, δήλωσε πως αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές αλλά και πως η απάντηση από μέρους του ήταν αρνητική. 

Μάλιστα ο επικεφαλής της παράταξης είπε στον αέρα της εκπομπής πως τόσο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Χαρ. Κακιούζης όσο και ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της "Δημοτικής Συνεργίας" Παύλος Σαραμπασίνας  έχουν δώσει το λόγο τους προκειμένου να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της, "Δημοτικής Ανατροπής"  

Αυτή τη στιγμή η παράταξη μου είναι υπέρ ενισχυμένη τόνισε ο κος Ροπόκης. 

Όσον αφορά το θέμα της καθαριότητας, τώρα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ'ότι ήταν επί δημαρχίας Μπαίλη ανέφερε ο κος Ροπόκης και αυτό διότι όπως είπε τώρα έχουμε περισσότερα οχήματα και εργάτες για την καθαριότητα. 

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου