Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2021

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέα προγραμματική σύμβαση για το Κολυμβητήριο, προανήγγειλε ο δήμαρχος κος Γεωργάκος


Το ζήτημα της σύμβασης των 290.000 ευρώ που αφορά το Κολυμβητήριο Πρέβεζας και τα όσα είπε στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λ.Αυγενάκης, δείτε ΕΔΩ τέθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας.

Η δημοτική αρχή με εμφανώς αμήχανη διάθεση, έπειτα τα όσα ειπώθηκαν από πλευράς κου Υφυπουργού περί αποκλειστικής ευθύνης του Δήμου αναφορικά με την διάλυση της σύμβασης, προσπάθησε να δώσει απαντήσεις που προφανώς στο σύνολο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης δεν φάνηκε να έπεισαν.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κος Ακρίβης, αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό του Κολυμβητηρίου αναφέροντας πως 40 και πλέον χρόνια, δεν έγινε κάποια ουσιαστική παρέμβαση, παρά μόνο συντήρηση κατέληξε λέγοντας πως η απάντηση του Υπουργού μας ικανοποιεί πλήρως ότι τα χρήματα δεν έχουν χαθεί και θα υπογραφεί νέα προγραμματική σύμβαση, 

Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος κος Γεωργακος ανέφερε ότι σε συνεννόηση με τον κο Αυγενάκη και το Υπουργείο θα υπογράψουμε νέα προγραμματική σύμβαση που θα αφορά αναβάθμιση 500.000 ευρώ, ενώ και ο ίδιος τόνισε πως τα χρήματα δεν έχουν χαθεί. 

Το κλίμα "ζεστάθηκε" όταν στο βήμα ανέβηκε ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου και πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, κος Καραμανίδης, ο οποίος είπε πως η σύμβαση έγινε όταν ο Σύριζα προσπαθούσε να μαζέψει ψηφαλάκια, ενώ έκανε λόγο για πολιτικό προεκλογικό παιχνίδι του Σύριζα κάτι που προκάλεσε την αγανάκτηση αλλά και την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της Στροφής στο Μέλλλον, Βασ. Κωστούλα. 

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Μπαίλης είπε πως για το κολυμβητήριο υπάρχει μελέτη, για επισκευή, ενώ έκανε λόγο για φωτογραφική διακήρυξη έργων εκατομμυρίων, το έργο στην παραλιακή αν το είχατε δημοπρατήσει το 2019 τώρα θα είχε τελειώσει αλλά πήγατε με απευθείας ανάθεση δήλωσε ο κος Μπαίλης,  με τον Δήμαρχο να υπεραμύνεται των αποφάσεων της δημοτικής αρχής δηλώνοντας πως θα υπογραφεί νέα σύμβαση 500.000 ευρώ και θα αφορά σωστές μελέτες με αναβάθμιση του δημοτικού κολυμβητηρίου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου