Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 22, 2022

Με το δεξί μπήκε το 2022 για τον ΠΑΣ Πρέβεζα


Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ – ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 0-5

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το 2022 η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα, επιβλήθηκε με 5-0 εκτός έδρας επί του Α.Ο Πλαγιάς.

Η ομάδα της Πρέβεζα άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με τον Φώτη Σιδέρη να κάνει το 0-1 μόλις στο 3ο λεπτό.

Το 0-2 σημείωσε ο Johansen, για να έρθει ο Φώτης Σιδέρης και πάλι να κάνει το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του α΄ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Πρέβεζα συνέχισε να πιέζει για μεγαλύτερο σκορ, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Φώτη Σιδέρη, να σημειώνει το χατ τρικ, κάνοντας το 0-4.

Το τελικό 0-5 σημείωσε ο Βασίλης Τριάντος με εξαιρετική ενέργεια.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζας Άγγελος Μπέκας δήλωσε: ‘’ Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και την σπουδαία νίκη που πετύχαμε. Έρχεται ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Οδυσσέα Νυδριού, το οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε και αυτό’’.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Κέφης – Κατσαμπίρης

A.O. Πλαγιάς (Άρης Φερεντίνος): Καταγής, Κοκόλης Γ. (75΄ Πανταζής), Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Φραγκολιός (55΄ Σταμουλάκης Γ.), Κυριακίδης, Κοκόλης Χ. Σ., Κοκόλης Χ.Ζ., Σταμουλάκης, Μωραΐτης (62΄ Πιτσίνος), Φερεντίνος.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης (82΄ Τσόλκας), Λεόπουλος, Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Τουλκερίδης, Σκαμνέλος, Σιδέρης (60΄ Στεμπάρη), Τριάντος, Μερτζιάνι, Johansen.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου