Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 22, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ - Αντ. Μπέζας: Ξέρει να λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο !


Γιατί να μην εκμεταλλευτούμε τη γνώση και την πείρα του;

 

Δεν είναι λίγες φορές το τελευταίο διάστημα, σε αθηναϊκά αλλά και ηπειρωτικάμέσα που ενημέρωσης,  που έχει γίνει αναφορά για τις τριβές που υπάρχουν  μεταξύ  του  Υπερταμείου και του Προέδρου της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Αντώνη Μπέζα με αιτία ίσως  τις διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις  για τη διαχείριση θεμάτων για τη  δημόσια περιουσία και διάφορες μεγάλες συμβάσεις.

Είναι προφανές ότι ο Θεσπρωτός πρώην υπουργός βρέθηκε μέσα σ’ αυτό το χώρο σαν "τη μύγα μέσα στο γάλα" πολύ περισσότερο που δεν έχει καμία σχέση με τα golden boys των εταιρειών που απαρτίζουν το Υπερταμείο και ο ίδιος  από την ιστορία  του  στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι δεν "σηκώνει μύγα στο σπαθί του", γεγονός που του έχει στοιχίσει πολιτικά και προσωπικά... 

To PrevezaBest επικοινώνησε με τον κ.Μπέζα, ο οποίος πολύ διακριτικά μας ανέφερε ότι εξακολουθεί να είναι πρόεδρος στην ΕΤΑΔ και να εργάζεται γι' αυτήν και ότι δεν έχει κάτι άλλο να μας πει στην παρούσα φάση. 

Φαίνεται πάντως ότι υπάρχει κάποια "σύγκρουση", που δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει...Αν όμως οδηγήσει στην αποχώρηση του πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας από τη θέση του στην ΕΤΑΔ, τότε ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος θα πρέπει να αξιοποιήσει την ευκαιρία και να τον καλέσει πάλι πίσω

Ο κ. Μπέζας,  παρά το πολιτικό του παρελθόν,  στη θέση που βρίσκεται τώρα δεν είναι διορισμένος από την Κυβέρνηση όπως οι Γενικοί Γραμματείς ή οι Πρόεδροι και Διοικητές Οργανισμών  και  δεν βρίσκεται με κομματικά κριτήρια αλλά επιλέχθηκε μετά από προκήρυξη και  με κριτήρια ικανότητας, αποτελεσματικότητας και εμπειρίας.

Είναι χαρακτηριστικό, για παράδειγμα, πως αυτός κατάφερε μετά από πολλά χρόνια διεκδίκησης να ικανοποιήσει το αίτημα των φορέων των Ιωαννίνων και να αποδοθεί το πρώην  κτίριο του Πανεπιστημίου στην οδό Δόμπολη στην τοπική κοινωνία, παραχώρησε οικόπεδο της ΕΤΑΔ για την κατασκευή του νέου αστυνομικού Μεγάρου της Λευκάδας και είναι καθοριστική η συμβολή του στην παραχώρηση στην Ι.Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης της έκτασης για το προσκύνημα του Αποστόλου Παύλου.

Για τους ίδιους λόγους μπορεί να είναι χρήσιμος και στην Πρέβεζα στο συγκεκριμένο αντικείμενο του Γενικού Γραμματέα και με δεδομένο ότι έχει θητεύσει στην Αυτοδιοίκηση. Καλό είναι για τον τόπο μας να υπάρχει η γνώση και η πείρα του. Εξάλλου,  από τη σύντομη προηγούμενη παρουσία του έχει αποδείξει ότι  ξέρει να λειτουργεί  σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο και να μην εμπλέκεται σε κομματικές  και πολιτικές  αντιπαραθέσεις..

Χρήστος Ανεμοζάλης


 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου