Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ικανοποίηση στους καταστηματάρχες για την μεγάλη μείωση στα τέλη των τραπεζοκαθισμάτων


Με τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στη χερσαία ζώνη λιμένα Πρέβεζας, συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της Διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Δημοτικής αρχής. 

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε τα τέλη για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους χώρους της χερσαίας ζώνης από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2022. 

Τον λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του ΔΛΤ και Αντιδήμαρχος κος Γρηγόρης Κουμπής ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διευκολύνσεις που έχουν γίνει στους καταστηματάρχες τα προηγούμενα χρόνια .

Ειδικότερα ο κος Κουμπής ανέφερε:


1)(κλιμακωτή διαφοροποίηση των τιμών ανά τμ), 

2)επιπλέον τετραγωνικά χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, 

3)απαλλαγή 2021 για Μάρτιο - Απρίλιο και Μάιο βάση ΦΕΚ, 

4)(ρύθμιση 72 δόσεων) 

5) αλλά και την μεταφορά της τελευταίας δόση του 2021, τον Απρίλιο του 2022, 

Μάλιστα ο κος Κουμπής ζήτησε την αμφίδρομη σχέση μεταξύ Διοίκησης και καταστηματαρχών.

Όσον αφορά τα τέλη τραπεζοκαθισμάτων για το 2022, όπως σας είχαμε ενημερώσει, δείτε ΕΔΩ, η διοίκηση του ΔΛΤ σε πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών μας, αποφάσισε μείωση που αγγίζει το 25% με την πρώτη δόση στις 30/5, η δεύτερη στις 30/9 και η τρίτη στις 30/1 του 2023. 

Ο Πρόεδρος των καταστηματαρχών, κος Κόκκαλης χαρακτήρισε μεγάλη τη μείωση, ενώ σημείωσε πως οι καταστηματάρχες "δεν ζητιανεύουν τίποτα" απλά σε αυτές τις δύσκολες περιόδους, λόγω covid, ζητάμε και εμείς την βοήθεια από τις αρχές .



Κατά τη συνάντηση από τους καταστηματάρχες τέθηκαν διάφορα λειτουργικά ζητήματα ενώ ζητήθηκε η ελαστικότητα από το Λιμεναρχείο.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης και Νίκος Παγγές καθώς και η Προισταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών, κα Μωραίτη . 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας και Πρόεδρος του ΔΛΤ, κος Γεωργάκος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραβρεθεί στη συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου