Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 03, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βασιλόφρονες και Βενιζελικοί σε διένεξη στο Σαϊτάν Παζάρ! Δείτε τη σκηνή


Μεγάλος σαματάς το πρωί της Κυριακής στο δημοφιλές Σαϊτάν Παζάρ του Ιστορικού Κέντρου της Πρέβεζας, εκεί όπου σήμερα πραγματοποιήθηκε μια σκηνή στο πλαίσιο του τρίτου μέρους των γυρισμάτων της ταινίας "ΘΥΣΙΑ".

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο ιστορικό μυθιστόρημα “Το ρολόι μέσα στο σύννεφο” του Αποστόλη Τάσση.

Σήμερα λοιπόν το πρωί, έκπληκτοι περίοικοι και περαστικοί έγιναν θεατές των γυρισμάτων όπου η σκηνή περιλάμβανε τη διένεξη από βασιλόφρονες και βενιζελικούς ! 

Ο Απόστολος Μουκάνος στο ρόλο του μπαρμπέρη, με βασιλικές καταβολές σαπουνίζει το δρόμο στο Σαϊτάν Παζάρ με απώτερο σκοπό να γλιστρούν οι βενιζελικοί... κάπου εκεί ξεκινάει η αντιπαράθεση...


Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο με τη σκηνή που λόγω του επαγγελματισμού αλλά και της τελειομανίας του δημοφιλούς - καταξιωμένου Πρεβεζάνου σκηνοθέτη, Μπάμπη Τσόκα, γυρίστηκε ξανά και ξανά για ώρες έως ότου φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Το PrevezaBest, κατόπιν άδειας σας παρουσιάζει τη σκηνή που σκόρπισε άφθονο γέλιο σε όσους βρέθηκαν στα γυρίσματα !


Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και τον Μάιο στην Πρέβεζα, ενώ σκηνές θα γυριστούν και στην Καλαμάτα και καλώς εχόντων των πραγμάτων η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη τέλος του έτους, αρχές του 2023.

Στην ταινία συμμετέχουν δεκάδες Πρεβεζάνοι ηθοποιοί η οποία, παρά τα έξοδα που έχει, γυρίζεται χωρίς χρήματα - χρηματοδότηση, παρά μόνο από την αγάπη και το μεράκι των συντελεστών της και όσοι συμμετέχουν σε αυτή !

Σήμερα μάλιστα, και παρά τα προβλήματα υγείας, τα γυρίσματα της σκηνής παρακολούθησε ο κος Λέανδρος Σπαρτιώτης, τον οποίον οι παρευρισκόμενοι υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και χειροκροτήματα !


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου