Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 28, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση της ΠΟΕΟΔΠ


Στην Πρέβεζα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η 1η Γενική Συνέλευση των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης, με τα μέλη της ΠΟΕΟΔΠ να συμμετάσχουν δια ζώσης αλλά και με τηλεδιάσκεψη.

Τη Γενική Συνέλευση διοργάνωσε με επιτυχία η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας, η οποία έγινε μέλος της ΠΟΕΟΔΠ τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Στη συνέλευση τέθηκαν ζητήματα και προτάσεις που αφορούν τον εθελοντισμό.


Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας Βασίλης Ράπτης ανέφερε πως από κάθε γωνιά της Ελλάδας ομάδες με κοινό στόχο ενώθηκαν υπό την Πανελλήνια Ομοσπονδία, ώστε να οργανωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από τη μεριά του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Σταύρος Σαλαγιάννης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά τη ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας για την άρτια διοργάνωση, το δήμο και το τμήμα πολιτιστικής προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας.


Με πολύ θερμά λόγια για τη σπουδαία εθελοντική προσφορά της ΛΕΚ μίλησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας ευχαριστώντας τα μέλη της ΛΕΚ .

Το παρών έδωσε η δημοτική αρχή, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Πρέβεζας Νίκος Παππάς, η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Γιώτα Γεωργάκου, ο πρόεδρος και τα μέλη της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου